Vil du ikke rejse alene?

Vil du med på en tur til Club La Santa på Lanzarote?

For aktuelle priser, ledige singleuger og booking

kontakt Club La Santa kontoret på

76 500 400

Har du lyst til at kombinere motion, hygge og socialt samvær med andre aktive voksne?

På singleugerne er der plads til alle: Du er motionist og dyrker motion i din hverdag. Meget eller lidt. Måske er du gået lidt i stå og har brug for inspiration til at få motionen ind igen i dit liv? Måske har du aldrig dyrket motion og vil gerne i gang? Måske har du tidligere været en meget aktiv idrætsudøver, men er blevet skadet eller andet, der gør, at du ikke kan det samme som tidligere? Måske har du bare passion for motion og vil have mulighed for at være aktiv dagen lang sammen med andre?

Uanset dit niveau så er der plads til dig! Du bestemmer selv, hvor aktiv du vil være i løbet af ugen – og på hvilket niveau.

Deltagerne er gode til at bidrage til fællesskabet – derfor får du meget mere end ved at tage på en chartertur, hvor alt er programlagt hjemmefra.

KALENDER

januar 2022
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Singleture
er ikke
datingture

Målet er ikke at finde den eneste ene, men at have en god uge sammen med masser af fællesoplevelser.

Det er også helt ok at melde til og fra i forhold til de forskellige aktiviteter. Alle skal IKKE lave det samme eller være sammen hele tiden. Hvis du en dag/aften har lyst til at være alene, er det helt ok. Det styrer du selv.

Deltagerne er ca. 30 til 65 år

Nogle er singler. Andre rejser bare alene

Du kan godt rejse sammen med dine venner eller veninder – men lad din partner blive hjemme 🙂

Der er typisk 15-30 deltagere med på turene.

I august kan der dog være flere deltagere.

Minimum deltagerantal for at en tur gennemføres er 15, medmindre andet aftales.

Der er altid en god blanding af ‘gengangere’ og ‘nye’. Gengangerne er gode til at tage godt imod de nye og hjælpe med at finde rundt, give tips til hvad der er sjovt – i det hele taget hersker der en god og uformel stemning på turene.

Fakta om Club La Santa

Club La Santa er kendt for sine perfekte rammer om en aktiv uge. Det flotte sportscenter fra 1983 er beliggende på Lanzarote ud for Vestafrikas kyst, og takket være Golfstrømmen ligger temperaturen på behagelige 21–28 grader året rundt. Derfor er stedet den perfekte ramme om en tur for singler, der har lyst til at kombinere sol, hygge, motion og socialt samvær.

Spisning, hygge og engagement

Du har mulighed for at deltage i flere fællesspisninger i løbet af ugen. Af tilbud kan nævnes velkomstmiddagen om fredagen. 

Vi tilbyder at arrangere tapas-aften/buffet og hygge før og under Green Team showet om mandagen – og der er naturligvis også vores afslutningsaften/middag, som typisk er på en restaurant i La Santa by.

De varme sommeraftener sidder vi ofte udenfor og spiser – take away eller på en god restaurant. Du behøver altså ikke spise alene, hvis du foretrækker selskab.

Al forplejning er for egen regning

Du kan vælge at bestille den imponerende morgenbuffet i Club La Santas buffet-restaurant Alantico, når du booker din rejse. Spørg om prisen, når du booker.

Der er reserveret bord fra kl. 7.30-10.30, og man kommer, når det passer ind i ens morgenprogram. Ca. halvdelen af deltagerne i en gruppe plejer at booke morgenmad.

Har du lyst til at lave mad selv en aften, kan du gøre det i lejligheden. Du kan købe dagligvarer i Club La Santas supermarked. Alternativt kan du bestille take away. Club La Santa huser tre barer og et diskotek. 

LEJLIGHEDER

To personer deler en lejlighed, hvor den ene sover i stuen – eller begge i soveværelset. Man kan bo op til tre personer i en lejlighed. Dette kræver, at du selv kender de to andre, og der skal bookes inden deadline en måned før afrejse.

Du kan også vælge at bo alene. Priserne afhænger af antal personer i lejligheden. Det optimale er at være to voksne i lejligheden, hvis man ikke kender hinanden eller ikke har været på Club La Santa tidligere. Husk at oplyse, om du ønsker at dele med en eller to andre fra gruppen – og evt. navnet/navnene på vedkommende, når du booker.

Hvis du har valgt at bo sammen med en anden fra gruppen og ikke kender vedkommende, anbefaler jeg, at I i fællesskab finder ud af, hvordan I skal bo i lejligheden: Om I begge skal dele soveværelset, eller om en af jer skal sove i stuen. Det er en god start på ferien at tage en snak om dette, før der pakkes ud. Nogle vælger at kontakte hinanden på tlf. eller via email før afrejse.

Vi håber, at tallet går op i forhold til ønsker og antal deltagere, men det løser vi, når vi kommer så langt. Deltagerne sættes sammen i lejlighederne i forhold til alder, så vidt muligt ca. 4-5 uger før afrejse. Booker du senere, sætter jeg jer sammen løbende.

Ud i det blå på to hjul

Lanzarote er en fantastisk ø til cykling, både off-road og på landevejen. Der er nogle rigtig gode ruter/veje, som vi sammen kan udforske, og der er god asfalt for dig, der mere er til landevejscykling. Også her er det vigtigt at vide, at der er plads til alle!

Vi tilbyder offroad-ture på mountainbike og på landevejscykling på en racer. Er du helt nybegynder på MTB eller racer, så bruger vi lidt tid på at forklare, hvordan gear og bremser virker, og hvordan du skal sidde på cyklen, før vi tager ud på den første tur. Vi hjælper til med at indstille sadelhøjde mm.

Vi cykler ud sammen i roligt tempo og stopper undervejs for at tjekke, om alle er ok. Efter et kaffestop bestemmer du, om du lyst til at cykle længere. Du kommer aldrig til at cykle alene, og du bliver aldrig efterladt et sted alene. Skulle der være en enkelt punktering, ja så hjælper vi med det. Og du kan i øvrigt også få et hurtigt kursus i cykelslangeskift, hvis du har lyst til at lære det.

Der er både MTB og racere gratis til låns. Er du mere til en citybike, el-cykel eller en fatbike, er dette også muligt. Citybike er gratis at låne, mens du betaler for en fatbike og en el-cykel.

Cykling er på programmet på alle singleuger, men hvis du ønsker, at cykling skal være hovedemnet på din tur, så tilbyder vi ind i mellem cykeluger, hvor vi enten har egen instruktør med, eller du kan tilmelde dig en bike-event, som Club La Santa tilbyder i samme uge, som vi har singleuge. Når du er færdig med dagens cykelprogram, kan du deltage i singleugens almindelige program.

En vifte af tilbud

Der er tilbud til alle – du kan både vælge mellem Club La Santas mange tilbud og Singleture.dk’s aktiviteter.

Vi booker – kun for vores gruppe – tennis-, badminton-, skumtennis-, beachvolley-, padeltennis- og squashbaner med mere, så vi kan spille og have det sjovt sammen i løbet af ugen.

Skumtennis er det store hit, da alle kan deltage og få en rigtig god oplevelse, selv om du ikke har prøvet det før. Der er også kommet bordtennis på programmet.

Vi booker baner til os i en af de olympiske pools. Og en tur i kajak og på SUP kan du naturligvis også prøve. Og hvad med at lære at surfe i lagunen? Det er sport og motion all inclusive i ordets flotteste betydning.

Tilbuddene kan variere fra hold til hold. Du får tilsendt program inden turen, og ugen igennem vil der være mulighed for at tilmelde sig de forskellige aktiviteter, vi selv arrangerer i løbet af ugen.

Du kan lade dig friste af de tilbud, som Club La Santa tilbyder: Sportsaktiviteterne omfatter bl.a.: tennis, squash, badminton, mountainbike, landevejscykling, windsurfing, kajak, styrketræning, spinning, bodycombat, mini triatlon, svømning, pilates, TRX, pilates reformer, løb, fitball, step, boksning, ultimate core, deep water aqua, AB-attack og meget, meget mere. Disse aktiviteter er inkluderet i prisen. Alle aktiviteter ledes dygtigt og professionelt af instruktører fra Green Team. Der er turneringstilbud, du kan deltage i, hvis du har lyst.

Tilbuddene gælder for alle niveauer. Så du kan deltage, også selv om du er nybegynder. Grøn, blå og rød farve indikerer sværhedsgrad, hvor grøn er begyndere. Du kan også få gratis undervisning på alle mulige hold og på tre forskellige niveauer, så der er nok at give sig til.

Du kan vælge at svømme i en af Club La Santas OL pools, du kan udforske øen på egen hånd eller deltage i udflugter arrangeret af Club La Santa og af Singleture.dk.

Lanzarote til fods

Lanzarote er en smuk vulkanø med flotte vandremuligheder.

Vi tilbyder altid en eller flere vandretur(e).

Club La Santa tilbyder vandreture i nærområdet og i vinområdet La Geria.

Nogle vandreture er mod ekstra betaling.

Det skal ikke være motion det hele

Du kan slappe af ved poolen, hvor der altid findes ledige solsenge.

Club La Santa byder tillige på et dejligt Wellnesscenter, hvor man kan købe hydroterapi eller massage.

Man kan også vælge at gå en tur rundt om lagunen eller til La Santa by.

Vi har Bezzerwisser-holdmatch en eller flere gange i løbet af ugen – med gevinster naturligvis.

ARRANGØR

Arrangør er Lone Jakobsen, indehaver af LJ Multiconsult og Singleture.dk. Turen laves i samarbejde med Club La Santa, som også er teknisk arrangør.

Priserne inkluderer:

 

• Flyrejse tur/retur med Sunclass Airlines fra hhv. Billund eller Kastrup

 

• Ophold uden forplejning

 

• Alle sportsfaciliteter til fri disposition

 

• Transfer fra Lanzarotes Lufthavn (Arrecife) til Club La Santa

 

• Mad ombord på flyet

 

• Tovholder/guide/rejselederservice før og under rejsen, herunder tilbud om fælles arrangementer af sportslig og social karakter

 

• Bidrag til rejsegarantifonden

 

• Alle lufthavnsskatte

 

Kontakt Club La Santa kontoret på

 

tlf. 76 500 400

 

for aktuelle priser og ledige singleuger

Priserne inkluderer ikke:

• Afbestillingsforsikring (frivillig – 225 kr.). Dækker i tilfælde af dokumenteret sygdom før afrejse

• Ferierejseforsikringer (kontakt Club La Santa)

• Evt. tilslutningsbus til lufthavnene i Danmark

Informationsmøde

Club La Santa afholder informationsmøde for nye deltagere og tilbyder en rundvisning efter ankomsten. Singleture.dk afholder velkomstmøde typisk kl. 18 om fredagen. Tidspunktet oplyses fra tur til tur.

Før turen vil vi sende infomails samt deltagerliste til deltagerne. Du bestemmer selv, om du vil med på en deltagerliste. Du vil modtage praktisk info om turens single program, om Club La Santa generelt, udflugtstilbud, og hvad der er godt at medbringe på turen.

Yderligere info

For information om turens indhold kontakt Lone Jakobsen på info@singleture.dk eller på mobil 2814 3531. Det er bedst at sende en mail, da jeg ofte er i udlandet.

Følg også gerne med på Facebook siderne ‘Club La Santa singleture’ og ‘Club La Santa Single Cykeluger’.

Information om forsikringer, lejligheder, booking og brochurer og tilmelding til singleugen på Club La Santa-kontoret. Telefon 76 500 400 eller info@clublasanta.dk.

Vær opmærksom på at deltagelse i single- og cykelugerne med Singleture.dk og Club La Santa er på eget ansvar.

Inden du bestemmer dig, kan du se mere om aktiv ferie på Club La Santa her.

Priser, tilmelding og betaling

Rejser du alene, kan du vælge at bo alene i en lejlighed eller bo sammen med en anden deltager af samme køn på singleugen. Hvis du vælger at bo sammen med en anden, kan du checke prisen ved to personer på www.clublasanta.com/da under ”Book nu”, men du skal ikke gennemføre booking på hjemmesiden, idet det er nødvendigt at ringe til Club La Santas salgskontor. Det gør du på tlf. 76 500 400. Vi har også flere, der ønsker at være tre i en lejlighed. Du kan ikke booke en lejlighed til tre personer, medmindre du selv har navne på de to andre deltagere. Har du ikke dette, er du velkommen til at kontakte mig på info@singleture.dk eller efterlyse en roomie eller to på min facebook-side. Det er vigtigt, at I får talt sammen, før I booker, da to skal dele soverummet, og én skal sove i stuen.

Udover prisen til ophold og rejse kommer der et deltagergebyr til Singleture.dk på kr. 950,- for én singleuge og kr. 1550,- for to sammenhængende uger. Dvs. du får rabat på uge to.

Se priser på specielle events såsom cykeluger med mere, da både pris og indhold adskiller sig fra de almindelige singleuger.

Priserne finder du på www.clublasanta.com/da under events.

Depositum er på 25% af rejsens pris.  Dette betales ved bestilling af rejsen. Restbeløbet forfalder først 60 dage før afrejsen.

Der er reserveret 15 x 1-uges pladser fra hhv. Billund og Kastrup og 6 x 2-ugers pladser fra Kastrup og fra Billund. Disse er reserveret indtil 3 mdr. før afrejse. Efter dette tidspunkt overtager Club La Santa-kontoret i Billund disse pladser til ‘offentligt’ salg.

Du har mulighed for at medbringe din egen cykel og eget golfudstyr mod ekstra betaling.

Modtager du ikke en mail fra mig senest en mdr. før afrejse, bedes du kontakte mig. Og har du booket, og har vi ikke været i dialog inden, så send mig lige en mail, så jeg er klar over, at du har booket en rejse i Singleture.dk-regi.

I lufthavnen

Alle afrejser foregår fredag morgen fra Billund og København. Seneste mødetid og hjemkomsttid fremgår af rejsebeviset.

Vi sørger for, at der altid er en eller flere i hhv. Kastrup og Billund til at samle gruppen før afrejse. I Billund er det typisk foran Club La Santa-kontoret og i Kastrup ved Lagkagehuset i afgangshallen, når I har været igennem security. Dette er et tilbud, som du kan benytte dig af, hvis du vil.

Pin It on Pinterest

Share This