Skip to content

Vil du ikke rejse alene?

Vil du med på en tur til Club La Santa på Lanzarote?

Har du lyst til at kombinere motion, hygge og socialt samvær med andre aktive voksne?

Igen i 2024 arrangerer vi en række forrygende ture for dig, der rejser alene eller sammen med en ven/veninde/kollega til Club La Santa på Lanzarote – stedet hvor motion er all inclusive. Det er op til dig, hvor aktiv du vil være i løbet af ugen – alle kan deltage! Du bestemmer selv tempoet, og hvad du har lyst til at prøve.

Se afgange i bunden af siden

Deltagerne er fra 35 år og opefter

Nogle er singler. Andre rejser bare alene og har en partner hjemme. Du kan fint rejse sammen med dine venner, veninder, en kollega, familiemedlem mm.

Der er typisk 15-30 deltagere med på turene. I januar og august kan der dog være flere deltagere. Minimum deltagerantal for at en tur gennemføres er 15 deltagere, medmindre andet aftales.

Der er altid en god blanding af ‘gengangere’ og ‘nye’. Gengangerne er gode til at tage godt imod de nye og hjælpe med at finde rundt, give tips til hvad der er sjovt – i det hele taget hersker der en god og uformel stemning på turene.

For aktuelle priser, ledige singleuger og booking kontakt Club La Santa kontoret på 76 500 400

ARRANGØR
Arrangør er Lone Jakobsen, indehaver af LJ Multiconsult og Singleture.dk. Turen laves i samarbejde med Club La Santa, som også er teknisk arrangør.

Singleture er ikke datingture
Målet er ikke at finde den eneste ene, men at have en god uge sammen med masser af fællesoplevelser. Det er også helt ok at melde til og fra i forhold til de forskellige aktiviteter. Alle skal IKKE lave det samme eller være sammen hele tiden. Hvis du en dag/aften har lyst til at være alene, er det helt ok. Det styrer du selv.

Bliv medlem af vores facebookgruppe
På vores facebookgruppe kan du få information om ture for singler til Club La Santa.

Fakta om Club La Santa

Club La Santa er kendt for sine perfekte rammer om en aktiv uge. Det flotte sportscenter fra 1983 er beliggende på Lanzarote ud for Vestafrikas kyst, og takket være Golfstrømmen ligger temperaturen på behagelige 21–28 grader året rundt. Derfor er stedet den perfekte ramme om en tur for singler, der har lyst til at kombinere sol, hygge, motion og socialt samvær.

Spisning

Du har mulighed for at deltage i flere fællesspisninger i løbet af ugen:

Morgenmad/buffet
Du kan vælge at bestille den imponerende morgenbuffet i Club La Santas buffet-restaurant Alantico, når du booker din rejse. Du kan også booke til hele ugen efter ankomsten til Club La Santa. Det gør du i receptionen. Er du ikke til buffet hele ugen, er det muligt at købe dag til dag ved indgangen til restauranten.

Der er reserveret bord fra kl. 7.30-10.30, og man kommer, når det passer ind i ens morgenprogram. Ca. halvdelen af deltagerne i en gruppe plejer at booke morgenmad.

Vælger du at spise i lejligheden, åbner bageren kl. 8 samtidigt med supermarkedet. Du kan også gå på El Lago, restauranten i Syd, der kører a la carte menu.

Frokost
Frokosten kan spises sammen med gruppen i Pool baren, på El Lago i Syd, i lejligheden. Vi plejer altid at være en gang i La Santa by til frokost.

Aftensmad
Af tilbud kan nævnes velkomstmiddagen om fredagen, tapas-aften og hygge før og under Green Team showet om mandagen – og der er naturligvis også vores afslutningsaften/middag, som typisk er på en restaurant i La Santa by.

De varme sommeraftener sidder vi ofte udenfor og spiser – take away på terrassen, i beach clubben eller i lagunen. Vi kan også finde på at gå på en god restaurant.

Lav maden selv eller spis take away
Har du lyst til at lave mad selv en aften, kan du gøre det i lejligheden. Du kan købe dagligvarer i Club La Santas supermarked. Alternativt kan du bestille take away hos de 3 restauranter El Lago, La Plaza og Pool baren.

Du behøver altså ikke spise alene, hvis du foretrækker selskab.

Lejligheder

To personer deler en lejlighed, hvor den ene sover i stuen – eller begge i soveværelset. Man kan bo op til tre personer i en lejlighed. Dette kræver, at du selv kender de to andre, og der skal bookes inden deadline en måned før afrejse.

Du kan også vælge at bo alene. Priserne afhænger af antal personer i lejligheden. Det optimale er at være max. to voksne i lejligheden, hvis man ikke kender hinanden eller ikke har været på Club La Santa tidligere. Husk at oplyse, om du ønsker at dele med en eller to andre fra gruppen – og evt. navnet/navnene på vedkommende, når du booker.

Hvis du har valgt at bo sammen med en anden fra gruppen og ikke kender vedkommende, anbefaler jeg, at I i fællesskab finder ud af, hvordan I skal bo i lejligheden: Om begge skal dele soveværelset, eller om en af jer skal sove i stuen. Det er en god start på ferien at tage en snak om dette, før der pakkes ud. Og specielt hvis en kommer fra Billund og den anden fra Kastrup. Nogle vælger at kontakte hinanden på tlf. eller via email før afrejse.

Vi håber, at tallet går op i forhold til ønsker og antal deltagere, men det løser vi, når vi kommer så langt. Deltagerne sættes sammen i lejlighederne i forhold til alder, så vidt muligt ca. 4-5 uger før afrejse. Booker du senere, sætter jeg jer sammen løbende.

En hav af tilbud

Der er tilbud til alle – du kan både vælge mellem Club La Santas mange tilbud og Singleture.dk’s aktiviteter.

Singleture.dk aktivitetstilbud
Vi booker – kun for vores gruppe – tennis-, badminton-, skumtennis-, beachvolley-, padel og squashbaner mm., så vi kan spille og have det sjovt sammen i løbet af ugen. Naturligvis kan du også spille bordtennis. Minigolf bliver der også tid til. Beachvolley og beachtennis i lagunen er også et hit. Vi booker baner til os i en af de olympiske pools. Og en tur i kajak og på SUP kan du naturligvis også prøve.

Vi har altid flere guidede cykelture og guidede gåture på programmet. Både MTB og landevejscykling. Det er motion all inclusive i ordets flotteste betydning. Tilbuddene kan variere fra hold til hold. Du får tilsendt program inden turen, og ugen igennem vil der være mulighed for at tilmelde sig de forskellige aktiviteter, vi selv arrangerer i løbet af ugen.

Club La Santa tilbud
Du kan lade dig friste af de tilbud, som Club La Santa tilbyder. Og der er mange tilbud fra kl. 8 til sen aften.

Sportsaktiviteterne omfatter bl.a.: tennis, squash, badminton, MTB, landevejscykling, windsurfing, SUP, kajak, styrketræning, spinning, bodycombat, mini triatlon, svømning, pilates, TRX, pilates reformer, løb, fitball, step, boksning, ultimate core, deep water aqua, AB-attack, padel, tennis, aerial yoga, yoga, stretch & relax og meget, meget mere. Disse aktiviteter er inkluderet i prisen. Alle aktiviteter ledes dygtigt og professionelt af instruktører fra Green Team. Der er endvidere turneringstilbud, du kan deltage i, hvis du har lyst.

Tilbuddene gælder for alle niveauer. Så du kan deltage, også selv om du er nybegynder. Grøn, blå og rød farve indikerer sværhedsgrad, hvor grøn er begyndere. Du kan få gratis undervisning på alle mulige hold og på tre forskellige niveauer, så der er nok at give sig til. Vælger du en personlig træning, er det mod betaling.

Lanzarote til fods

Lanzarote er en smuk vulkanø med flotte vandremuligheder.

Singleture tilbyder altid en eller flere vandre/gåtur(e). Club La Santa tilbyder gå/vandreture i nærområdet og i vinområdet La Geria.

Ud i det blå på to hjul

Lanzarote er en fantastisk ø til cykling, både off-road og på landevejen. Der er nogle rigtig gode ruter/veje, som vi sammen kan udforske, og der er god asfalt for dig, der er vant til landevejscykling. Også her er det vigtigt at vide, at der er plads til alle!

Vi tilbyder offroad-ture på MTB og ture på racer. Er du helt nybegynder på MTB eller racer, bruger vi lidt tid på at forklare, hvordan gear og bremser virker, og hvordan du skal sidde på cyklen, før vi tager ud på den første tur. Vi hjælper til med at indstille sadelhøjde mm. Vi cykler ud sammen i roligt tempo og stopper undervejs for at tjekke, om alle er ok.

Du kommer aldrig til at cykle alene, og du bliver aldrig efterladt et sted alene. Skulle der være en enkelt punktering, ja så hjælper vi med det. Og du kan i øvrigt også få et hurtigt kursus i cykelslange skift, hvis du har lyst til at lære det.

Snyd dig ikke selv for denne fantastiske oplevelse at opleve Lanzarote på 2 hjul – og du behøver ikke at cykle langt fra Club La Santa for at opleve øens skønhed.

Der er både MTB og racer gratis til låns. Er du mere til en citybike eller el-cykel er dette også muligt. Citybike er gratis at låne, mens du betaler for en el-cykel.Ture på el-cykler og citybikes er ikke en del af Singleture.dk programmet.

YouTube player

Det skal ikke være motion det hele

Du kan slappe af ved poolen, hvor der altid findes ledige solsenge.

Club La Santa byder tillige på et dejligt Wellness-center, hvor man kan købe hydroterapi, massage og andre wellnessbehandlinger.

Vi har besserwisser-holdmatch og og minigolf turnering en eller flere gange i løbet af ugen – med gevinster naturligvis.

Priser

Priserne inkluderer

• Flyrejse tur/retur fra hhv. Billund eller Kastrup
• Ophold uden forplejning
• Alle sportsfaciliteter til fri disposition
• Transfer fra Lanzarotes Lufthavn (Arrecife) til Club La Santa
• Mad ombord på flyet
• Tovholder/guide/rejselederservice før og under rejsen, herunder tilbud om fælles arrangementer af sportslig og social karakter
• Bidrag til rejsegarantifonden
• Alle lufthavnsskatter

Priserne inkluderer ikke

• Afbestillingsforsikring (frivillig). Dækker i tilfælde af dokumenteret sygdom før afrejse og skal bookes sammen med rejsen
• Ferierejseforsikringer (kontakt Club La Santa)

Aktuelle priser

Kontakt Club La Santa kontoret på tlf. 76 500 400 for aktuelle priser og ledige singleuger.

Priserne varierer ift. tidspunkt på året og antal personer i lejligheden, samt om du booker med/uden udsigt. Prisforskel også om du booker en suite i Syd eller en lejlighed i Nord.

Læs mere om booking

Deltagergebyr til Singleture.dk

Udover prisen til ophold og rejse kommer der et deltagergebyr til Singleture.dk på kr. 995,- for én singleuge og kr. 1.750 kr. for to sammenhængende uger. Dvs. du får rabat på uge 2.

I lufthavnen

Al afrejse foregår fredag morgen fra Billund og København. Seneste mødetid og hjemkomst tid fremgår af rejsebeviset.

Singleture.dk sørger for, at der altid er en eller flere i hhv. Kastrup og Billund til at samle gruppen før afrejse. Dette er et tilbud, som du kan benytte dig af, hvis du vil møde nogle af de andre, der skal med på turen.

Billund
I Billund samles vi typisk ved trappen til Club La Santa-kontoret i afrejsehallen.

Kastrup
I Kastrup samles vi typisk ved Lagkagehuset i afgangshallen, når I har været igennem security. Kastrup mødested meldes ud fra gang til gang. Dette er et tilbud, som du kan benytte dig af, hvis du vil møde nogle af de andre, der skal med på turen.

Informationsmøde

Club La Santa tilbyder en rundvisning efter ankomsten. Singleture.dk afholder velkomstmøde typisk kl. 18 om fredagen. Tidspunktet oplyses fra tur til tur.

Før turen vil vi sende infomails samt deltagerliste til deltagerne. Du bestemmer selv, om du vil med på en deltagerliste. Du vil modtage praktisk info om turens single program, om Club La Santa generelt og hvad der er godt at medbringe på turen.

For information om turens indhold
Kontakt: Lone Jakobsen på info@singleture.dk eller på mobil 2814 3531. Det er bedst at sende en mail, da jeg ofte er i udlandet.

Information om forsikringer, lejligheder, booking og tilmelding til singleugen
Kontakt: Club La Santa-kontoret. Telefon 76 500 400 eller info@clublasanta.dk

Kontaktperson på Club La Santa kontoret
Daniel er min kontaktperson på Club La Santa kontoret. Er han ikke på kontoret, kan du snildt tale med en af de andre.

Vær opmærksom på at deltagelse i singleugerne med Singleture.dk og Club La Santa er på eget ansvar.

Booking

Hvis du vil have mere information om aktuelle priser, ledige singleuger og booking, så kan du  kontakte Club La Santa kontoret på telefon: 76 500 400

Rejseuger
Her kan du se en oversigt over rejse-ugerne i 2024 og 2025. Hent pdf

Online booking
Hvis du allerede ved, hvilket tidspunkt du kunne tænke dig at tage afsted på, så kan du også tilmelde dig på Club La Santas hjemmeside.

Back To Top