Skip to content

LONE JAKOBSEN

Erfaren rejsearrangør og rejseleder, der elsker at rejse og møde nye mennesker og kulturer.

For mig er det vigtigt at skabe en tryg, uformel, hyggelig ramme om turene ud i verden. Idrætten har altid været omdrejningspunktet i mit liv. Derfor lægger jeg vægt på at tilbyde ture, hvor vi har mulighed for at lave noget aktivt sammen. Og du bestemmer selv, hvor aktiv du vil være. Også plads til stille stunder. Hos Singleture.dk værner vi om, at alle har det godt og sjovt, at der er en uformel og god tone og at der er plads til forskellighed.

Unikke oplevelser er mit speciale
Det giver unikke oplevelser at cykle i Vietnam, at komme ud i kajak i Grækenland, at snorkle på Bali, at trekke i Nepal eller prøve nye sportsgrene på Club La Santa. At være sammen om at opleve, skaber fællesskab og knytter bånd – og de mange ture har skabt et fantastisk netværk af tidligere og nuværende deltagere.

Jeg er rejsearrangør og benytter altid rejsebureauer som tekniske arrangører.

Rejseleder siden 2005
Jeg startede som rejseleder og turarrangør i 2005. Jeg har i årenes løb været med grupper i New Zealand, Australien, Dubai, Nepal, Tanzania, Italien, på Lanzarote, Zanzibar og Bali, i Singapore, Hong Kong, Bangkok, Vietnam, Grækenland, Tjekkiet, Tyskland og Sverige.

Udover rejser til udlandet tilbyder jeg også events i Danmark med motion som en vigtig del. Det kan være vandreture, MTB ture, padel, kajak, SUP mm.

Jeg er tidligere lærer på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor jeg også arrangerede rejser for eleverne. Tidligere håndboldspiller og leder i DHF og Danmark Olympiske Akademi. Sidstnævnte har beriget mig med et stort internationalt netværk. Blev selvstændig i 2002.

KONTAKT
info@singleture.dk
Tlf. +45 28 14 35 31
CVR: 26 82 48 34

Back To Top