Skip to content

Meganisi – den lille græske ø med det store hjerte Ekstra uge - 4.-11. oktober 2024

Oplev den skjulte perle Meganisi i det ioniske hav! Jeg kan stadig mærke begejstringen boble i mig, efter jeg besøgte denne fantastiske ø. En aktiv ferie for singler og for dig, der rejser uden partner. Extra tur pga. udsolgt rejse 27. september 2024.

Jeg elsker Grækenland og i september 2023 var jeg på en research tur til Meganisi

Meganisi en lille ø i det ioniske hav: Øen er på størrelse med Anholt. Og jeg blev i den grad forelsket i den. Naturen, roen, havet, gåturene, olivenlundene, duftene, turene på scooter, snorkeloplevelserne, det turkisblå hav, maden, smuk udsigt uanset hvor du er, venligheden, hotellets udsigt ud over det ioniske hav, hotellets service, sejlturene, den lokale lille by Spartochori, smilene, den gode temperatur. En ø, hvor det autentiske stadig er bevaret. Og det er hele rejsen værd. Alt dette vil jeg gerne dele med dig, når vi skal til Meganisi i oktober 2024.

Gode muligheder for aktiv ferie
Du kan slappe af ved stranden, du kan snorkle/bade, du kan nyde den nærmeste lille by Spartochori 10 min. på gåben fra hotellet. Vi kan leje scootere og suse rundt på øen sammen. Hvad med en gratis time med motorbåden om morgenen? Vi kan se grotter, sejle til øen Skorpios og/eller rundt om Meganisi. Konceptet er ”ø-all inclusive”, en unik mulighed på vores hotel.

Vi kan besøge forskellige strande – nogle af dem kan vi gå til. Der er 3 byer på øen: Spartochori, Katomeri og havnebyen Vathi, hvor vi kan spise, hygge og handle. En gåtur i de gamle smukke olivenlunde tæt på hotellet er et must. Her finder du den absolutte stilhed kun afbrudt af gedernes klokker. Vi har mulighed for at låne sit-on kajakker og SUP ved Fanari stranden. Vi kan tage ud at spise forskellige steder – både til frokost og om aftenen. Du har naturligvis også mulighed for at bruge hotellets pool med den smukkeste udsigt. Eller sidde på din altan og kigge ud på Skorpios øen og øen Lefkas i det fjerne. Vi kan tage færgen til Lefkas, det tager 30 minutter og så shoppe lidt i havnebyen Nidri og gå opdagelse.

En fantastisk naturoplevelse
Du skal kun tage med til Meganisi, hvis du holder af smuk natur, søde lokale, et hotel med den smukkeste havudsigt, en ø hvor du hurtigt føler dig hjemme. Det er ikke en party ø, men vi har mulighed for at tage til havnebyen Vathi, hvor der både er fine restauranter og barer. Her kommer der mange sejlere, da Meganisi er en ø, der tiltrækker sejlere fra hele verden.

Jeg sidder med en god følelse, når jeg beskriver Meganisi – frihedsfølelsen når jeg kører rundt på scooter med den lune brise i ansigtet, taknemmeligheden når jeg går rundt i olivenlundene og oplever roen – overraskelsen når der igen dukker en smuk udsigt op. Havets beroligende effekt, de mange fisk – man behøver ikke engang svømme, da vandet er så klart at man kan stå i vandet og beundre dem. Og i øvrigt er der kun 3 hoteller på øen.

Fly information

Afrejse fra Aarhus 4/10 2024
Afrejse fra Aarhus Lufthavn fredag d. 4. oktober kl. 15.15, ankomst Preveza 19.35.

Afrejse fra Preveza 11/10 2024
Afrejse fra Preveza fredag d. 11. oktober kl. 20.35, ankomst Aarhus Lufthavn 23.00. Vi flyver med Airseven.

Program og praktiske informationer

Du kan læse mere om turen i vores beskrivelse (pdf):

Meganisi program 2024 – EKSTRA TUR

Tilmelding

Tilmeldingsfrist for rejsen fredag d. 17. maj 2024

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@singleture.dk, hvor du oplyser dit fulde navn som i dit pas, fødselsdato, adresse, og dit mobilnummer. Endvidere bedes du skrive om du ønsker at bestille afbestillingsforsikring, energiforsikring og rejseforsikring samt tilkøb af mad ombord på flyet. (Se senere).

Singleture.dk laver en samlet tilmelding til Thomas fra Århus Charter og sender til ham senest tirsdag d. 21. maj 2024. når vi er minimum 15 deltagere, max. 22 deltagere. Singleture.dk sender herefter bekræftelse til dig på, at turen gennemføres.

Depositum
Du vil sammen med bekræftelsen modtage et kontonummer til at betale depositum på 2000 kr. + evt. køb af afbestillingsforsikring og energisikring til betaling straks. Restbeløbet skal være betalt senest 60 dage før afrejse.

Ekstra
Ønsker du flymad på ud- og hjemrejsen er det kr. 229,- pr. person, bestilles samtidig med rejsen. Afbestillingssikring koster 399,- kr. En afbestillingssikring skal betales samtidig med depositum. Tjek inden du booker om du har en forsikring og også om der indgår en afbestillingsforsikring. Rejseforsikring ved Gouda kr. 321 kr. Er du 70+ koster den 450 kr. Energisikring koster 149 kr. Et tilbud så er du sikret mod uventede merudgifter ift. brændstofpriser som kan være op til 8 % af rejsens pris.

Grupperejse
OBS! Du modtager en selvstændig billet eller et rejsebevis fra Århus Charter. Gruppen mødes i Århus Airport et par timer før afrejse for at hilse på hinanden inden individuel check in. Der vil IKKE være repræsentanter fra Singleture.dk på udrejsen, da vi allerede er på Meganisi med en gruppe fra 27. september – 4. oktober. Vi rejser dog hjem sammen gruppen.

Facebook
Inden afrejse laver jeg en deltagerliste og en lukket Facebook-gruppe, så du kan se, hvem du skal rejse sammen med. Ønsker du at dele en lejlighed, og ikke har en roomie selv, sætter jeg jer sammen, når tilmeldingerne tikker ind hos mig.

Gæster fra Sjælland
Kommer du fra Sjælland, kan du med fordel tage færgen fra Odden til Aarhus og køre videre til Aarhus Lufthavn. Det tager ca. 30 min. i bil fra havnen i Aarhus til lufthavnen. Det er evt. også muligt at flyve til Aarhus Lufthavn fra Kastrup. Der er også fin busforbindelse med Kombardo bussen og videre med lufthavnsbus fra Aarhus. Der kan også laves aftale om samkørsel med de øvrige deltagere. Det sparer både tid og penge. Foretrækker du at overnatte i Aarhus, vil jeg gerne være behjælpelig med at finde billige overnatningssteder. Der er også et hotel i lufthavnen.

Vi tager forbehold for trykfejl og eventuelle ændringer.

Mere information

Kontakt til Århus Charter
Thomas, telefon 8620 6634, tsk@aarhuscharter.dk

Kontakt Singleture.dk
Lone Jakobsen, info@singleture.dk, mobil 2814 3531

Praktiske oplysninger

Rejsens pris 7899.- kroner
Per deltager i delt dobbeltværelse.
– Tillæg for enkeltværelse: 1800 kr.

Vi har 8 twin (dobbeltværelser med enkeltsenge) og 7 singleværelser. Først til mølle. Går det ikke op ift. deleværelser ved tilmeldingsfristen, bliver den senest tilmeldte kontaktet om interesseret i at booke et singleværelse.

Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere. Max. 20 deltagere + 2 fra Singleture.dk

Tilmelding
Kontakt mig ift. evt. ledige pladser: Mobil: 28143531 eller info@singleture.dk

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@singleture.dk, hvor du oplyser dit fulde navn som i dit pas, fødselsdato, adresse, og dit mobilnummer. Endvidere bedes du skrive om du ønsker at bestille afbestillingsforsikring, energiforsikring og rejseforsikring samt tilkøb af mad ombord på flyet. Læs mere i teksten om tilmelding.

Vi tager forbehold for trykfejl og eventuelle ændringer.

Back To Top