Singleture.dk’s eventyrlige Vietnam

Jeg arbejder på 2 nye ture i 2020:

Syd Vietnam fra 31. januar – 14. februar

og Nord Vietnam fra 21. februar – 6. marts.

Kontakt info@singleture.dk hvis interesseret i at høre om turene tilbydes.

2.-17. marts 2019

Turen er for singler og for dig, der rejser uden partner.

Singleture.dk har valgt at tilbyde en flot tur til Vietnam sammen med rejsebureauet Amazing Tours, så vi er i gode hænder på hele turen.

Singleture.dk er eksperter i ”Rejs solo – sammen”.

Og hvorfor lige Vietnam?

Vietnam er perlen af de Sydøstasiatiske lande. Ikke nok med at vi præsenteres for de gamle kejserdynastier, Indokina-krigenes historie samt vor tids Vietnamkrigs historie. Så mødes vi af en imponerende natur: rismarker med de bløde bjerge i baggrunden, de høje bjerge og floder, UNESCO fredede områder – og denne smukke natur indbyder til at gå på opdagelse. Når vi blander det hele med de lokales gæstfrihed og venlighed, samt et skønt køkken, så er grundlaget for en uforglemmelig ferieoplevelse på plads.

Så har du lyst til at opleve Vietnam sammen med andre, der ikke ønsker at rejse alene, så er denne tur lige noget for dig. 

PRIS OG TILMELDING

Pris:  

Deadline for tilmelding er 29. november 2018. Turen gennemføres ved minimum 15 deltagere.
Ved booking betales 4.000 kr. i depositum. Restbeløbet betales senest d. 21. december 2018.

INKLUDERET I REJSEN

 • Emirates t/r København – Vietnam
 • 30 kg inchecket bagage og 5 kg håndbagage
 • Mad og drikke på flyene
 • 11 overnatninger på gode mellemklasse hoteller, resort og lodge
 • Daglig morgenmad på hotellerne
 • 1 nat på cruise med fuldpension
 • Transport til og fra restaurant, hvor middag nydes første aften
 • Vespa City Tour i Hanoi
 • Natur-oplevelsesdag i Sapa
 • 1 frokost i Sapa

  • Bådtransport til/fra Cat Ba
  • Trekking i Cat Ba Nationalpark
  • Yoga på Cat Ba
  • Middag på Cat Ba
  • 2 Indenrigsfly i Vietnam
  • Cykeltur i Hoi An
  • Motorcykel med sidevogns oplevelse i Hoi An
  • Afskedsmiddag i Hoi An. (Drikkevarer er på egen regning)
  • Engelsktalende lokalguide, en i Nordvietnam og en i det centrale Vietnam
  • Alle skatter, afgifter og hotelmoms
  • Repræsentant fra Singleture.dk

  VÆRD AT VIDE

  PRISNIVEAU

  Prisniveauet i Vietnam er billigt. Naturligvis er der stor prisforskel fra lokale cafeer til de bedste restauranter. En øl koster på lokale steder under 10 kr. Et lokalt måltid mad fra gadekøkken koster 12-17 kr., mens en lækker 5 retters menu på en rigtig god restaurant ligger omkring 120-200 kr.

  VALUTA 

  Valutaen i Vietnam er dong.
  Der kan hæves vietnamesiske dong i hæveautomater på visakort. Medbring dog også US Dollars som kan veksles derude.

  VACCINATIONER

  Der er ingen krav om vaccinationer til Vietnam, men tal med din egen læge 2-3 måneder før afrejse. Typisk vil du blive rådet til at få leverbetændelse A + B vaccine og til at få din stivkrampevaccine opdateret.

  DRIKKEPENGE

  Alle, der yder service i Vietnam, forventer drikkepenge. På hele rejsen er et kvalificeret gæt, at du skal beregne 150-200 kr. pr. person.

  VEJRET

  Marts måned er den tørreste måned på året i Nord- og Central Vietnam. Der falder i gennemsnit ca. 40 mm regn i Hanoi og ca. 10 mm regn i Hoi An. Temperaturen i Hanoi om dagen når op på ca. 23 grader, mens vi vil opleve temperaturer op til 29 grader i Hoi An. Nattetemperaturerne bevæger sig typisk ned til 18 grader i Hanoi og 22 i Hoi An.

  TILMELDING OG BETALING

  Når du booker, bedes du oplyse flg.:

  • Fulde navn som det står i pas
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse
  • Dele- eller singleværelse (evt. alder hvis dele)
  • Evt. udflugt(er) som tilkøb

  Tilmelding sendes til info@singleture.dk senest 29. november 2018.

  Singleture.dk sender tilmeldingerne videre til Amazing Tours, der opkræver depositum, sender bekræftelse til deltagerne – og senere opkræver restbeløbet. I samme forbindelse vil du blive bedt om at sende kopi af pas til sanne@amazingtours.dk

  Inden afrejse modtager du en deltagerliste (frivilligt om du vil være med på denne liste), så du kan se, hvem du skal rejse med, evt. bo sammen med, og I har mulighed for at aftale fælles kørsel til Kastrup. Der vil op til afrejse blive oprettet en lukket facebookgruppe.

   VIGTIGT

   Singleture.dk tilbyder at sætte folk sammen i deleværelser, først til mølle. Er der et ulige antal, når vi når deadline 29. nov., kontaktes den senest tilmeldte.

   Pas skal være gyldige 6 måneder efter afrejsen fra Vietnam.

   Alle deltagere skal have gyldig rejseforsikring/hele verden og evt. afbestillingsforsikring. Amazing Tours tegner ikke forsikringer.

   FOR MERE INFO

   Kontakt Amazing Tours: sanne@amazingtours.dk, mobil: 41118844

   Kontakt Singleture.dk: Lone Jakobsen, info@singleture.dk, mobil 28143531

   PROGRAM

   2. MARTS – AFREJSE

   Emirates åbner for check in i Københavns Lufthavn 3 timer før afgang og skal være afsluttet 1 1/2 time før afgang. Fra København flyver vi med verdens største passagerfly, A380eren, til Dubai. Mad og drikkevarer serveres ombord. Vi kan på flyvningerne benytte os af luftens største underholdningssystem der byder på film, TV programmer, live TV, musik og spil. På de fleste fly er der også Wifi. Vi lander i Dubai sidst på aftenen, hvor der er flyskifte.

   FLYTIDER MED EMIRATES

   2/3 14.20 – 23.45 København – Dubai

   3/3 03.30 – 12.30 Dubai – Hanoi

   16/3 17.15 – 18.35 Danang – Hanoi

   17/3 00.40 – 05.25 Hanoi – Dubai

   17/3 08.20 – 12.20 Dubai – København

   Alle tider er lokale tider. 

   3 MARTS – ANKOMST HANOI

   Fra Dubai flyver vi østover nonstop til Vietnams hovedstad, Hanoi. Efter paskontrollen og bagageudlevering, møder vi vores engelsk-talende lokalguide og vores chauffør.

   Nu går turen mod centrum, og vi får de første glimt af dette fantastiske land og af hovedstaden. Hanoi er kommunismens højborg i Vietnam og en både travl, historisk og umådelig smuk by. Vi bor på Hanoi Pomihoa Hotel, deluxe-værelser.

   Om aftenen kører vi til Uu Dam Chay – byens bedste vegetar-restaurant – hvor vi nyder en udsøgt middag. Vi bestiller og betaler selv til restauranten.

   4. MARTS – PÅ VESPA I HANOI

   Efter morgenmaden nydes Hanois gamle kvarter, der bl.a. rummer 36 handelslaugsgader.

   Vi skal opleve byens lokale cafe-liv med udsigt til Katedralen, inden vi hopper op på bagsædet af Vintage Vespa knallerter og skal på opdagelse i Hanoi. Vi kører igennem de berømte smalle gader og byens eventyrlige trafik. Vi kører til jernbanesporet, hvor de lokale bor og arbejder blot centimeter fra sporet i små smalle huse.

   Ved Huu Tiep Søen fortælles der historier om det 400 år gamle tempel. Vi går igennem det traditionelle marked til B52 bombefly nedstyrtnings-stedet, som fremstår som et sejrssymbol over amerikanerne. Tilbage på Vespaerne går turen nu til det summende Ngoc Ha Market, hvor vi mærker byens puls. Nu går turen ud af byen til Long Bien Bridge, der kun kan krydses på knallert og cykel. Broen er bygget for over 100 år siden over Den Røde Flod. Vi kører til en Kumquat Farm, hvor disse specielle appelsintræer dyrkes, som gives som gaver i det vietnamesiske nytår, kaldet Tet. Op på Vespaen en sidste gang, og vi kører til et snack-stop.

   Efter denne skønne sightseeing på 2 hjul, er eftermiddagen til fri disposition og kan nydes i den gamle bydel, ved søen eller måske på en god cafe?

   5. MARTS – SAPA

   I dag går rejsen nordpå – og op i bjergene, når vi sætter kursen mod Sapa.
   Sapa udgør det store ris-terrasse område helt oppe ved grænsen til Kina. Faktisk blot 7 km fra Kina. Samtidigt er området kendt for at have stor set alle Sydøstasiens forskellige bjergstammer repræsenteret. De bærer altid deres mange forskellige og farverige nationaldragter. Vi er nu på vej mod måske Vietnams smukkeste natur. Køreturen er ca. 5 timer.

   Fremme i Sapa by checker vi ind på Sapa Highland Resort, og resten af eftermiddagen er til egen fri disposition, gør hvad du har lyst til og brug for.

   6. MARTS – VANDREUDFLUGT

   Efter morgenmaden er det på med de gode vandresko eller løbesko, for nu skal vi på tur.

   Vi kører til den gudesmukke Muong Hoa Valley og til landsbyen Giay, hvorfra vi vandrer igennem flotte risterrasser. Fornemme roen og stilheden. Målet er Blach H’mong bjergstammebyen Lao Chai.

   Vi kommer helt tæt på hverdagslivet i bjergstammen og hører om deres traditioner. H’mong-stammen er berømt over hele verden for deres specielle produktion af tekstiler. Vi får mulighed for at deltage i en masterclass i deres berømte batikkunst.

   Vi går herefter tilbage mod hovedvejen og kører retur til Sapa by. Nyd eftermiddagen i området.

   7. MARTS – SAPA BY ELLER UDFLUGT

   I dag kan du vælge om du vil på udflugt – eller om du vil blive og nyde Sapa by, som jo er centrum for hele regionen eller om du vil på udflugt. Vælger du at blive i byen, kan du opleve den smukke sø og de små butikker, som sælger tobak, trekking-udstyr og souvenirs fra de mange etniske bjergstammer.

   8. MARTS – RETUR TIL HANOI

   I dag kører vi tilbage til Hanoi. Eftermiddagen kan bruges til shopping, lækker mad eller på en bænk, hvor dagliglivet nydes eller måske en tur rundt om søen.

   TILKØB – UDFLUGT 7. MARTS

   Vælger du at tage med på udflugten, skal du afsted kl. 08.30 og kører til Hoang Lien Nationalpark, hvor I til fods skal ud i denne eventyrlige natur.

   I skal først se Silver Waterfall. Igennem stier og op ad stiger kommer I frem til det perfekte sted at tage billeder af vandfaldet. I går nu til Love Waterfall, som er det mest eftertragtede sted for vietnamesiske par at få taget deres bryllupsbilleder. Området er også kendt for sine frugter der gror godt i det køligere bjergklima, som er i bjergene.

   I forsætter til Heavens Gate i 2047 meters højde, hvor Vietnams højeste vej ligger. Herfra har I panoramaudsigt over de omkringliggende dale, og på en klar dag til Vietnams højeste bjerg, Mount Fansipan.

   Tilbage i Sapa By kan resten af eftermiddagen nydes.

   Udflugten koster 250 Kr. (Udflugten skal bestilles samtidigt med rejsen).

   9. MARTS – CRUISE I HALONG-BUGTEN

   Halong-Bugten er dagens mål – et imponerende stykke natur bestående af 3000 sandstens-formationer der skyder op af Det Sydkinesiske Øhav. Området er det største område, der er fredet af Unesco.

   Fremme ved Halong Bay stiger vi ombord på Emeraud Classic Cruise og skal nyde 24 timer ombord. Oppe på dækket er der velkomst cocktail og frokost. Vi sejler ud i bugten og skal se de smukke udsigter og øer så som Sung Sot Grotto.

   Vi besøger perlelandsbyen, inden vi om aftenen skal se og måske deltage i mad-demonstration. (Begrænset antal pladser til madlavningen). Vi nyder middagen på båden. Filmen ”Indochina” vises efter middagen, du kan se den eller blot nyde livet på dækket inden vores kahytter kalder.

   10. MARTS – CAT BA NATIONALPARK

   Vågn op om morgenen ved Titov Island og nyd igen den betagende udsigt, inden vi sejler ind til fastlandet, hvor vi møder vores guide og chauffør.

   Med lokal båd sejler vi til Cat Ba Island. Fremme på øen vil mini-busser køre os til Cat Ba Nationalpark, hvor vi skal på en let trekking på 1- 1½ times varighed.

   Vi checker ind på Cat Ba Ecolodge, der ligger midt i smuk natur. Sidst på eftermiddagen kører vi til stranden, hvor vi skal nyde 75 minutters yoga.

   Om aftenen er der middag på lodgen.

   11. MARTS

   I dag kan vi nyde livet på hotellet og ved poolen. V kan låne cykler – først til mølle – i 2 timer og køre rundt i området.

   Men du kan også tage med på en af de to udflugter, hvor der også kan deltage andre gæster.

   TILKØB – HELDAGS KAJAKTUR

   Du sejler med en junk for at hente kajakkerne, inden du padler forbi små øer, uberørte strande, gemte laguner og frem til de lodrette bjerge. Her kan du måske se nogle af de mange aber, som lever i området. Frokosten tilberedes på en af øerne, hvor der også slappes af, inden båden sejler dig til et nyt spot, hvor kajakkerne igen skal i brug.

   Du er retur på Cat Ba tæt ved solnedgang.

   Pris: 250 kr. (Udflugten bestilles samtidigt med rejsen.)

   TILKØB – HELDAGS ROCK-CLIMBING OG KAJAK-SEJLADS

   Du sejler igennem den sydlige del af Halong Bugten og henter kajakker. Du padler igennem og forbi uberørte laguner og strande samt grotter, inden du går ombord på Junken igen. Traditionel frokost ombord, mens du sejler til Moody Beach med en massiv sandstens bjergvæg. Instruktøren giver nu en instruktion i teknikken, hvorefter du skal klatre – under kyndig ledelse – højt over det smukke hav. På nogle sæsoner af året kan turen starte med klatring og slutte med kajak.

   Du sejler retur til Cat Ba ved solnedgangs tid.

   Pris: 500 kr. (Udflugten bestilles/betales samtidigt med rejsen).

   12. MARTS – HOI AN

   En speedbåd bringer os til fastlandet og kører til Hanoi Lufthavn, hvorfra Vietnam Airlines flyver os en time til Hoi An – Østens mest charmerende by.

   Hoi An var den gamle mellemstation på Silkevejen og har været under indflydelse og belejring af mange både asiatiske og europæiske lande. Disse har alle opført forskellige bygningsværker, der tilsammen har gjort, at byen er UNESCO-fredet.

   Blot 4 km fra denne fantastiske by finder vi en 24 km lang strand. Vi bor på Hoi An Silk Village Resort.

   13. MARTS – CYKELTUR

   Så er det frem med cyklerne, og på små landeveje går cykelturen til Tra Que landsbyen, hvor små farmere er gået sammen og har lavet en stort grøntsags-farm.

   Vi cykler igennem små rismarker og kanaler for at nå frem. Tag en vandretur rundt på farmen og se de mange økologisk dyrkede grønsager. Få et fodbad og fodmassage, inden vi får en kort madlavnings-demonstration efterfulgt af frokost.

   Herefter cykler vi retur til resortet. Slap af ved poolen eller tag ud til stranden resten af eftermiddagen. Om aftenen kalder Hoi An by med sine smukke gamle huse, fantastiske cafeer, coffee houses og restauranter.

   14. MARTS – HOI AN DOWNTOWN

   Tænk dig tilbage til, da franskmændene var koloniherrer i Vietnam – så kan du måske se de gamle Ural Motorcykler med sidevogn…… Og det er sådan, vi den næste time skal rundt i Hoi An downtown og i den smukke natur rundt om byen. Smuk natur i gamle transportmidler.

   15. MARTS

   Dagen er til fri disposition.
   Om aftenen er der afskedsmiddag på Dao Tien-restauranten ved floden i Hoi An.

   16. MARTS – HJEMREJSE

   Frem til flyafgang kan vi nyde solen og Hoi An. Vi flyver fra Danang til Hanoi og boarder Emirates og sætter kursen mod Dubai.

   17 MARTS – HJEMKOMST

   Om morgenen skifter vi fly i Dubai og flyver til København. Vi lander ved frokosttid med bagagen fyldt med gode oplevelser.

   Ret til ændringer forbeholdes

   Pin It on Pinterest

   Share This