skip to Main Content

Sivota – Det græske Caribien 29. september – 6. oktober 2023

En aktiv ferie for singler og for dig, der rejser uden partner. Jeg elsker Grækenland og faldt pladask for skønne Sivota, da jeg var på en research-tur i oktober 2019. Og både 2020 og 2021 havde vi en super uge i Sivota med skønne mennesker.

Du kan slappe af ved stranden, du kan snorkle/bade, du kan nyde den lille havneby. Du kan selv lave nogle ting eller tage med på SUP, kajak og/eller en gåtur med Dimitris, en dygtig lokal outdoor instruktør. Denne gang vil vi også kunne tilbyde yoga ved stranden. Og måske også en BBQ hos nogle af deres venner.

Det græske Caribien
Havnebyen Sivota ligger på det græske fastland i det vestlige Grækenland, kun 10 km fra Korfus sydspids, og tæt på Albanien. Sivota kaldes blandt grækerne selv for ”Det græske Caribien.” Sivota ER et fantastisk område med masser af skønne mindre strande/laguner, flot turkisblåt hav til at snorkle og svømme i og de smukkeste solnedgange. Der er ikke voldsomt turistet i slutningen af september, hvor vi rejser. Sæsonen er ved at være slut, og roen sænker sig over byen. Sivota er til at overskue, man kan ”gå i fred” i byen og de lokale er søde og hjælpsomme. Der er en hyggelig lille havnepromenade med restauranter/cafeer. Ikke at forglemme den fantastiske isbar. Små fiskerbåde og lystbåde ligger i havnen, og du kan shoppe i små butikker.

Aarhus Charter
Vi rejser igen med Aarhus Charter, et godt og solidt bureau, hvor kvalitet og service er i højsædet. Vi bor i et mindre lejlighedskomplex med 10 lejligheder, hvor jeg har reserveret alle lejligheder, så vi har det for os selv.

Om hotellet
Bo i autentiske omgivelser med en herlig atmosfære og god stemning. Roula er et lille intimt hotel i traditionel græsk stil, et smukt stenhus bygget i rustikke materialer. Der hersker en hyggelig stemning på solterrassen ved den lille swimmingpool, hvor der findes liggestole og en poolbar, der efter aftale serverer kølige drikkevarer. Hotellet har en dejlig central beliggenhed kun 200 meter fra den hyggelige havn og de mange restauranter, barer og butikker. Læs mere

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Nærmeste strand ligger ca. 500 m. fra hotellet. Her bor man i nærheden af byens hyggelige havn og centrum, hvor den gode græske feriestemning er i højsædet med gode hyggelige tavernaer og lokal stemning. Roula har en pæn solterrasse med swimmingpool, hvor der er kræset om at skabe hyggelige omgivelser med beplantning i fin krukkehave.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Vi gør opmærksom på, at internettet i Grækenland har varierende dækning, og at udfald kan forekomme.

Værelsestyper
Man bor i rustikt indrettede toværelses lejligheder. Alle lejligheder er med bad/toilet, hårtørrer, køkkenniche, køleskab, TV, aircondition, Wi-Fi, sikkerhedsboks. 8 af lejlighederne har balkon/terrasse/pooludsigt. 2 af lejlighederne ligger i stueetagen. Bemærk at det er en køkkenniche, så det vigtigste udstyr er der til let madlavning.

Pension
Opholdet er uden pension. Vi sørger selv for morgenmaden. Vi bor tæt på gode bagerier og cafeer, så du kan vælge at lave morgenmad i lejligheden, gå på cafe eller tage maden med til stranden.

Hotellet ligger tæt på 3 supermarkeder. Alt kan nemt nås til fods både strand, havn, indkøb og restauranter.

Mere information

Læs mere om de praktiske detaljer og aktivitetsmuligheder i vores rejsebeskrivelse.

Sivota program 2023 (pdf)

Praktisk information

Total pris pr. person: 6.699 kr.

Pris per deltager i delt 2-værelses lejlighed (enkeltsenge). Tillæg for singlelejlighed på 1.500 kr.

10 lejligheder til rådighed til gruppen, først til mølle. Det er 2-værelses lejligheder, hvor den ene kan sove i stue/alrum og den anden kan bruge soveværelset. Man aftaler selv, hvordan man foretrækker at bo sammen. Og bemærk: Der er 8 lejligheder med balkon og to i stueetagen med udgang til terrassen/poolen. Først til mølle ift. at få lejlighederne med balkon, medmindre du ønsker at bo i stueetagen. Der er afsat 2 lejligheder til single, resten er delelejligheder. Så også her først til mølle.

Afgang
Afrejse fra Aarhus Lufthavn 15.15, ankomst Preveza 19.35.
Afrejse fra Preveza 20.35, ankomst Aarhus Lufthavn 23.00. Vi rejser med Airseven.

Tilmeldingsfrist
Tilmeldingsfrist for rejsen er 26. februar 2023
Rejsen gennemføres ved minimum 16 deltagere. Max. 18 deltagere + repræsentant fra Singleture.

Grupperejse
Du modtager IKKE en selvstændig billet eller et rejsebevis fra Århus Charter. Singleture.dk får alle navne på en gruppebillet, så tjekker vi ind fælles i Aarhus Lufthavn. Det er altså en grupperejse.

Århus Charter
Turen laves i samarbejde med Århus Charter, der er teknisk arrangør.

Kontakt oplysninger
Kontakt til Århus Charter: direkte til Thomas, telefon 86206634, tsk@aarhuscharter.dk for betaling af rejsen.

Kontakt til Singleture.dk: Lone Jakobsen, 28143531, info@singleture.dk for indhold og tilmelding.

Tilmelding

Husk at skrive dit navn navn som i dit pas
Oplys navn på vedkommende du evt. deler lejlighed med.
Back To Top