skip to Main Content

Vandretur, havkajak, SUP & cykel sightseeing i Kalamata, Peloponnes UDSOLGT: Kom på venteliste

Tag med til det fantastiske Peloponnes – til Kalamata – og oplev Grækenland til fods, til havs og på cykel. Jeg var der i 2017 med en gruppe, og det var en skøn uge – og jeg er så glad for, at Bravo Tours igen har Kalamata og ikke mindst hotel Messinian Bay på programmet.

Formål

Formålet med ugen er at have en super god uge sammen på et skønt hotel helt ned til vandkanten. At nyde den smukke natur i ro eller i bevægelse, lære den græske kultur og natur at kende, smage den dejlige græske mad, bade, snorkle, få en sundowner ved stranden. Du vælger, hvad du har lyst til. Explore Messinia tilbyder havkajak, SUP, cykeltsightseeing, samt en vandretur som tilkøb. Læs mere om disse tilbud i brochuren.

Hotel

Vi bor på Hotel Messinian Bay, en kategori 4 i Bravo Tours regi.

Et dejligt hotel, hvor alle værelser har balkon og havudsigt. Hotellet ligger ved stranden, så du har både mulighed for at bruge liggestolene ved poolen og ved vandkanten. Det er et dejligt sted at snorkle, svømme, bade, hvile, tage sol og læse. Bemærk stranden er en stenstrand, så det er god ide at medbringe badesko eller købe i Grækenland.

Der er køleskab på værelset. Morgenmaden indtages ved poolen eller i restauranten. Aftensmad kan tilkøbes på hotellet. Der er en fin cafe Il Primo 2 minutter fra hotellet.

Praktisk information

Pris: 7.700 kr.

Pris: 7.700 kr. per person ved 2 personer i delt dobbeltværelse med balkon/havudsigt, morgenmad, 1 stk. bagage (20 kg), 1 stk. håndbagage, transfer i Grækenland, dansk rejseleder service (Bravo Tours og Singleture.dk).

Mulige tilkøb pr. person:
Tillæg for eneværelse med balkon/havudsigt: 1995 kr.
Afbestillingsforsikring: 249 kr.
Rejseforsikring: 299 kr.
Mad ombord på flyet kr. 190 kr. t/r

Bravo Tours
Turen laves i samarbejde med Bravo Tours, der er teknisk arrangør.

Outdoor aktiviteter
Når jeg ved om rejsen gennemføres, laver vi tilmelding af kajak, vandretur, SUP, cykel sightseeing mm. hos Explore Messinia.

Tilmeldingsfrist
Tilmeldingsfristen er den 9. april.

Når der er 15 tilmeldte, sender Singleture.dk tilmeldingerne videre til Bravo Tours, der vil opkræve dig for turen. Depositum på 1.800 kr. opkræves og 60 dage før afrejsen opkræves resten.

Turen gennemføres ved min. 15 deltagere. Max. plads til 28 deltagere.

Kontakt
Kontakt Lone Jakobsen vedr. rejsens indhold på info@singleture.dk eller ring 2814 3531.

Kontakt bravotours.dk og Marit Krath Damtoft vedr. spørgsmål til booking, betaling mm. på hendes direkte nummer 9627 0963 eller send en mail til mkd@bravotours.dk.

Rejsen

Vi flyver til Kalamata med Aegean Airlines hhv. fra Kastrup og Billund. Samme fly.

16. september
Kastrup afrejse d. 16. sept.: 15.45, ankomst Kalamata 21.50 lokal tid
Billund afrejse d. 16. sept.: 17.25, ankomst Kalamata 21.50 lokal tid

23. september
Kastrup afrejse fra Kalamata d. 23. sept.: 12.30, ankomst Kastrup 14.55
Billund afrejse fra Kalamata d. 23. sept.: 12.30, ankomst Billund 16.35

Der er kort transfer fra den lokale lufthavn udenfor Kalamata til vores hotel.

Aktiviteter

Jeg har igen i år allieret mig med dygtige outdoor guider fra Explore Messinia. Vi brugte dem på turen i september 2017. De er nogle dygtige, humoristiske og engagerede guider. Og de glæder sig til et gensyn. Ved at bruge lokale guider, sikrer vi kvalitet og lokalkendskab. Niveauet er lagt, så alle kan deltage uanset forudsætninger. De tilbyder en havkajaktur, en tur på SUP, en vandretur i bjergene, samt en cykelsightseeing tur i og omkring Kalamata inkl. smagsprøver. Disse aktiviteter er ekstra tilkøb, og du vælger selv, hvor meget du vil deltage i. Der skal være minimum 8 deltagere på hver aktivitet for at Trifonas gennemfører turen. SUP, vandretur og cykelsightseeing max. 20 deltagere. Du betaler direkte til guiderne i Euro cash, når aktiviteten starter. Se særskilt brochure for indhold og priser. Bemærk at det er ½ dags ture, så du kan sagtens nå en masse andet den pågældende dag – eller slappe af på hotellet.

Du kan tage også vælge at tage med på en eller flere af Bravo Tours udflugter. Og lige ved siden af hotellet ligger Thalassa Sport. De udlejer SUP, vandcykler, sit on kajakker mm. til ok priser.

Singleture.dk tilbyder en gåtur i bjergene tæt på hotellet, hvor du har smuk udsigt ud over Kalamata by, hotellet og havet. Bagefter gør vi naturligvis stop i den hyggelige cafe Il Primo – god kaffe, super kager – og is! Det bliver nok til flere besøg i løbet af ugen, da det blev vores faste mødested sidste gang. I Kalamata området er der et utal af oplevelsesmuligheder. Du kan tage ud på egen hånd eller sammen med andre fra gruppen. Vi kan leje en bil og køre ud i den smukke græske natur. Du kan selv booke en MTB og cykle i bjergene. I Kalamata er der endvidere flere steder at booke massage, og shopping muligheder.

Og sidst men ikke mindst er der en padel klub i Kalamata, hvor der er 2 udendørs baner. Her kan vi booke tider. 7 Euro per person per time, 10 Euro per person for 90 min.

Er du ikke til tilkøbsaktiviteter, kan du snildt vælge at slappe af på hotellet, bade og nyde udsigten. Gå ture selv eller med andre fra gruppen. Tage til Kalamata. Det vigtige er, at du gør det, du har lyst til; det er din ferie, og du har mulighed for at være sammen med andre singler eller folk, der rejser uden partner. Har du brug for at være dig selv en dag, er det også helt ok. Også dejligt med en bog eller en lydbog.

Mht. spisning, så er turen med morgenmad. Aftensmad kan købes på hotellet. Har du lyst til at prøve andre restauranter, kan vi aftale at tage taxi til Kalamata, evt. gå derind og taxi retur. Der ligger mange gode restauranter langs strandpromenaden og i byen. Så også her er alt muligt.

Program

Afrejse fredag 16. september fra hhv. Billund og Kastrup

Lørdag d. 17. sept.
Cykel sightseeing Kalamata inkl. kaffe/marked/souvlaki stop undervejs. Tilkøb. 70 Euro per person. Max. 20, min. 8 personer.

Søndag d. 18. sept.
Hygge på og omkring hotellet; bade/snorkle, gåtur, vandaktiviteter, cafe besøg.

Mandag d. 19. sept.
Vandretur ”Hike MT. Kalathi ” Kalamata. Tilkøb. 60 Euro pr. person. Max. 20, min. 8 personer.

Tirsdag d. 20. sept.
Havkajaktur Kalamata inkl. snorkling, badning. 70 Euro per person.

Onsdag d. 21. sept.
SUP og snorkling ved hotellet. Tilkøb. 70 Euro per person. Max. 20. Min. 8 personer.

Torsdag d. 22. sept.
Hygge på og omkring hotellet: bade/snorkle, gåtur, cafe besøg, en tur til Kalamata?

Fredag d. 23. sept.
Afrejse

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Tilmelding (til venteliste)
Husk at skrive dit navn navn som i dit pas
Oplys navn på vedkommende du evt. deler værelse med.
Back To Top