Oplev det skønne Bali og paradisøen Gili Trawangan

OBS! Deadline for tilmelding 15. juni!

27. september – 12. oktober 2019

Denne gruppetur er for singler og for dig, der rejser uden partner. Du har tid sammen med gruppen og også mulighed for “alenetid”, hvis du har brug for dette. Det er DIN ferie, og der er afsat tid til, at du kan vælge at lave det, DU har lyst til på ”fridagene”. 

Hvorfor Bali og Gili Trawangan?

I 2017 rejste jeg 6 uger til Bali og til Gili Air, og det var en fantastisk oplevelse. Derfor valgte jeg sidste år at tilbyde en grupperejse til Bali – og vi havde en skøn tur.  Denne gang er paradisøen Gili Trawangan kommet med.

Naturen er smuk, de lokale er søde og imødekommende, kulturen er spændende, og der er mange forskellige tilbud, uanset om du er til vandreture, yoga, snorkling/dykning, havskildpadder, cykelture, river rafting, massage/wellness, shopping eller kokkeskole.

Jeg har valgt at tilbyde en tur, hvor vi kommer rundt forskellige steder på Bali og til Gili Trawangan (Gili T.). Alle steder har vi 3 overnatninger, undtagen i Sanur, hvor vi har tilbringer en nat, inden vi flyver hjem.

Vi starter i Ubud i det centrale højland. Herfra tager vi videre op i bjergene til den lille uspolerede by Munduk. Efter Munduk kører vi til Amed, det østlige Bali. Amed dækker over en kyststrækning på 14 km, hvor vi bor i landsbyen, Bunutan. Efter Amed kører vi til kystbyen Padang Bay, hvorfra vi sejler til paradisøen Gili T. Vi slutter med en nat i badebyen Sanur.

Der vil være en rejseleder med fra Singleture.dk på hele turen og lokal guide de dage, hvor vi kører til en ny destination. Dog har vi ingen lokal guide med til og fra Gili T.

Rejselederen, lokalguiden og hotellerne vil være behjælpelige med at booke ture/oplevelser for dig undervejs. Vi har valgt nogle udflugter, du med fordel kan booke hjemmefra. Det er ikke et must, da du også kan bestemme dig undervejs, men vil du være sikker på at få en plads, vil det være en god ide at booke samtidig med, du bestiller rejsen.

Ubud

Munduk

Amed

Sanur

Gili T.

PRIS OG TILMELDING

Pris: 17.000 kr. per person i delt dobbeltværelse.  3150,- kr. i enkeltværelsestillæg.

Vi har pt. 20 pladser på flyet. Vi har 15 værelser. Som udgangspunkt 7 dobbeltværelser og 6 singleværelser. Først til mølle.

INKLUDERET I REJSEN

 • Fly med Qatar Airways one-stop til Bali inkl. skatter, afgifter, al forplejning ombord samt 30 kg ind-checket baggage
 • Alle transfers inkl. ture, entreer som beskrevet i program med lokal guide
 • Singleture.dk-rejseleder
 • Morgenmad og 4 x middag samt drikkevand under transferturene
 • 3 nætter på Pertiwi Resort and Spa Ubud i super deluxe værelse
 • 3 nætter på Puri Lumbung Cottages Munduk i standard cottages
 • 3 nætter på Arya Amed i deluxe gardenview
 • 3 nætter i Vila Ombak i superior lumbung værelse
 • 1 nat på Prama Sanur Beach Hotel i deluxe gardenview værelse

IKKE INKLUDERET I REJSEN

 • Rejseforsikring og afbudsforsikring. Kontakt Ida fra Top Tours for mere info og for tilkøb

 • Drikkepenge til lokalguide/chauffører (Regn med ca. 300 kr.)

 • Tilkøbsmuligheder (Solopgangstur, kokkeskole) samt de lokale tilbud, der tilkøbes på Bali

  TILKØB AF UDFLUGTER

  Du har mulighed for at tilkøbe solopgangstur og kokkeskole inden afrejse. Betaling opkræves sammen med rejsens pris. Tilmeldingen er bindende. Der kan være andre deltagere med på turene udover Singleture.dk.

  VÆRD AT VIDE

  Visa fås ved ankomst til Bali, pas SKAL være gyldigt 6 måneder efter hjemkomsten fra Bali.

  Danskere på rejse i Indonesien er ikke dækket af det gule sygesikringsbevis, ligesom det blå EU-sygesikringsbevis heller ikke dækker. Alle, der rejser til eller opholder sig i Indonesien, opfordres derfor til at tegne en privat rejsesygeforsikring.

  Prisniveau for mad og drikke på lokale, gode restauranter: ca. 70 kr. for aftensmad, 50 kr. for frokost.

  Valuta er indonesiske rupiah: https://www.valutakurser.dk/

  Vaccinationer: kontakt egen læge for seneste opdatering eller et vaccinationscenter udover stivkrampe og hepatitis A. Det anbefales at bruge myggemiddel i morgen- og aftentimerne.

  Vejret: Bali har tropisk klima, og gennemsnitstemperaturen er omkring 30 grader året rundt. Den tørre periode er fra april til og med oktober med 3-5 regnvejrsdage per måned og en luftfugtighed, der er til at klare.  Munduk er køligere om aftenen end ved så medbring trøje/jakke. Tjek gerne:  http://www.mitrejsevejr.dk/l/indonesien/vejret-bali-vejrudsigt-temperatur-klima.php

  Inden afrejse vil der blive lavet en lukket facebookgruppe, hvor Singleture.dk vil lægge relevant rejseinfo og tips ind til glæde for dig, der har valgt at tage med på turen.

  TopTours er teknisk arrangør og medlem af rejsegarantifonden.

  PRAKTISK OG KONTAKT

  Ønsker du at dele værelse med en anden fra gruppen, sætter Singleture.dk deltagere sammen i værelserne efter ”først til mølle” princippet, dvs. løbende ift. tilmeldinger. Er det et ulige antal ved deadline, kontaktes den senest tilmeldte. Rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere senest 15. juni 2019.

  Singleture.dk sender tilmeldinger til Top Tours, når der er 15 deltagere. Top Tours sender bekræftelse til deltagerne og opkrævning.  Der betales 5000 kr. i depositum indenfor 1 uge og resten betales 40 dage før afrejse. Max. 24 deltagere hvis mulighed for flere pladser efter deadline.

  Kontakt Ida Lundahl på +45 56 13 05 18 eller ida@toptours.dk  vedr. forsikringer, info om udflugter mm.

  Kontakt Lone Jakobsen på info@singleture.dk eller mobil 2814 3531 ift. tilmelding og turens indhold.

  TILMELDING OG BETALING

  Tilmelding til info@singleture.dk senest 15. juni 2019.

  Oplys venligst:

  • Navn som i pas
  • Mobilnummer
  • Postnummer/by
  • Emailadresse
  • Single- eller deleværelse.
  • Speciel diæt på flyet
  • Tilkøb af udflugter (solopgangstur, kokkeskole)
  • Evt. rejseforsikring og/eller afbestillingsforsikring

  PROGRAM

  27. SEPTEMBER – AFREJSE

  Afrejse fra Kastrup kl. 17.25 med Qatar Airways via Doha til Bali.

  28. SEPTEMBER – ANKOMST BALI 17.30 – UBUD

  Ved ankomst til Bali vil den lokale guide sørge for bustransfer til Ubud. Efter ankomsten til Pertiwi Resort serveres en balinesisk middag. Hotellet ligger i gåafstand fra hovedgaderne i Ubud, så det er nemt at komme ud og opleve byen og området. Hotellet har en shuttlebus, der kører ind til centrum. Taxi er også muligt til billig penge.

  UBUD

  Ubud er en hyggelig kunstnerby med en fantastisk atmosfære og pragtfuld natur.

  Det er Balis kulturelle centrum og ligger smukt i det centrale højland, med fantastiske landskaber: dybe dale, brusende floder og lysegrønne risterrasser præger området, der siges at huse Balis sjæl. Udover kunsten kommer der mange turister til byen, der vil slappe af, dyrke yoga, drikke smoothies, få massage mm. Vi ser både modne turister og unge backpackere i bybilledet.

  29. SEPTEMBER – UBUD

  Dagen er til fri disposition. Vandreture i rismarker, en guidet mountainbike tur eller cykeltur på egen hånd.

  Du vil opleve en by, der oser af kultur og mange turister, der vil ”smage” på den gode smoothie, den økologiske salat, den lokale mad, mærke den blide massage, få en ansigtsbehandling eller prøve en times yoga.  Backpackere fra hele verden mødes her. Og der er masser af shopping muligheder. Der er templer at besøge og ikke at forglemme mange kunstmuseer.  Ubud har så meget at tilbyde. Har du brug for lidt ro, har hotellet to pools til afslapning/afkøling. Den ene pool har udsigt til junglen. Eller måske vil du sidde på din terrasse/altan og læse en god bog?

  30. SEPTEMBER – UBUD

  Dagen er til fri disposition.

  Mulighed for tilkøb af kokkeskole/madlavningskursus.

  TILKØB – KOKKESKOLE MED BESØG PÅ MADMARKED

  Pris 300 kr. per person.

  Afhentning på hotel ca. kl. 8, og turen går til det centrale Ubud og det lokale marked. Her introduceres du til nogle af de specielle krydderier og grøntsager, der bruges i det Indonesiske køkken, inden der fortsættes til rismarkerne, hvor din kokke-guide fortæller lidt om, hvordan ris bliver sået/høstet mv.

  Der fortsættes til kokkeskolen som ligger midt i Ubuds frodige natur. Her tilbereder du lækre Indonesiske retter under kyndig vejledning af den balinesiske kok. Undervisningen slutter af med frokost (som du selv har lavet) og du får opskrifterne med, inden du returnerer til hotellet ca. kl. 14.

  Sidste års deltagere i kokkeskolen var begejstrede for denne oplevelse.

  Efter morgenmaden går turen op i højlandet mod Munduk. Da vejene til Munduk er meget smalle, foregår denne transfer i mindre bus. Undervejs gøres stop ved Jatiluwih risterrasserne som dækker store områder af Vest-Bali. Risterrasserne ligger i tempereret klima, for foden af Mount Batukaru og landskabet er noget af det smukkeste, der kan opleves på Bali. Vi går en tur i rismarkerne.

  Videre mod Munduk og der gøres et kort stop ved Ulun Danu Beratan templet som ligger på den vestlige side af Beratan søen i Bedugul. Nyd skønheden, stilheden og fornemmelsen af det oprindelige Bali.

  Ankomst til Munduk om eftermiddagen til Puri Lumbung.  Dette hotel er et meget specielt hotel, et øko-projekt – fantastisk og også unikt sted at bo.

  Puri Lumbung er et godt udgangspunkt for gåture til vandfald, risterrasser  og lokale madsteder. Grundet Munduks gode jord og frugtbare klima er udbuddet af friske grøntsager her større end noget andet sted på Bali. Dette afspejler sig også ved stedets mange gode restauranter. Bæredygtighed og økologi er relativt udbredt og Munduk er tilmed kendt for sine gode økocaféer- og madlavningskurser. Der er også kaffeplantager i området.  Om aftenen nydes en dejlig middag på hotellet.

  MUNDUK

  Munduk er en af Balis mest indtagende bjergbyer og Balis bedst bevarede hemmeligheder. Her er vandrestier i overflod, forfriskende vandfald samt et yderst behageligt og tempereret klima. Munduk er placeret i 1000 meters højde tæt på de centrale søer Bratan, Buyan og Tamblingan – og området omkring Munduk byder på flere fantastiske udsigtspunkter, hvor Balis bjerge, regnskoven og havet åbenbarer sig og efterlader de fleste åndeløse. Hotellet ligger lige udenfor Munduk i smuk natur – lige ud til rismarker.

  2. OKTOBER – MUNDUK

  Dagen til fri disposition.  Evt. tur til en af Balis helligste søer, Tambligan søen, hvor vi vandrer igennem junglen ud til et tempel. Herfra sejler vi i kano på søen.  Denne tur er med lokal guide, vi hyrer,  og du bestemmer dig på Bali, om du vil med på turen. Også mulighed for tilkøb af udflugten ”Solopgang over Mt. Batur”.

  3. OKTOBER – MUNDUK

  Dagen til fri disposition. Evt. vandretur til de 3 smukke vandfald, der ligger tæt på vores hotel. Vi hyrer lokal guide og spiser vores medbragte madpakke undervejs ved et af vandfaldene. Her er det endvidere muligt at tage en svømmetur i det kølige vand.

  Du kan også vælge at gå en tur til en coffeeshop i rismarkerne eller købe spa behandling eller massage. Måske leje en MTB?  Nyde udsigten fra en warung (cafe/lille familieejet restaurant) eller hotellet? En time-out og tænke lidt over livet?

  Aftensmaden indtages på en lokal warung (familieejet spisested), hos Putu og Adila. Det er også Putu, vi hyrer til kanoudflugten samt til vandreturen til de 3 vandfald. Det er Adila, hans kone, der laver maden til os, både aftensmaden og også madpakken til vandfaldturen. Vi booker og betaler til Adila. Her kan du indlevere dit vasketøj og få det leveret dagen efter nyvasket og nystrøget.

  Mt BATUR SOLOPGANGS-TREKKING

  Pris kr. 650 per person. Gennemføres ved 2 deltagere.

  Afhentning ca. kl. 2 om natten. Vi kører til kanten af Lake Batur, hvorfra trekket starter. Turen til toppen tager ca. 2 timer og I følges af en erfaren guide. Undervejs gør vi et kort stop, og der vil være drikkevand til rådighed. Oplev den smukke solopgang med udsigt til Mt. Abang, Mt. Agung og Mt Rinjani på Lombok. I dagens første stråler nyder vi en kop kaffe. På vejen ned af bjerget holder I pause ved et andet krater, og der serveres madpakke samt æg og bananer stegt over vulkanens varme.  Efter spisning fortsættes ned til Lake Batur, hvor det vil være muligt at få en forfriskende dukkert, inden vi kører retur til hotellet. Det kræver god fysik at deltage i denne tur, da op- og nedstigning kan være krævende.

  4. OKTOBER – MUNDUK – AMED

  Efter morgenmad køres til Banjar, nær byen Lovina i nord. Midt i junglen ligger Banjar Hot Springs, et helligt område med svovlholdigt vand i de 4 pools. Vandet kommer fra de underjordiske vulkaner med en temperatur på 37 grader, og siges at være lægende for mennesker plaget af gigt.

  Efter hot springs gør vi et kort stop ved Banjar buddhistiske tempel, som er det største buddhist tempel på Bali. Herefter kører vi til Amed på østkysten langs den smukke kystvej.

  Ankomst til Amed på hotellet, Arya Amed Beach Resort, hen på eftermiddagen og der serveres en middag på hotellet om aftenen.

  AMED

  Amed er for dig, der gerne vil opleve det relativt uspolerede Bali og som f.eks. ønsker store naturoplevelser og en skøn tilbagelænet atmosfære.

  Amed er mest kendt for sin tilbagelænede atmosfære, sine betagende udsigtspunkter og sin farverige dykning og snorkling.  Ca. 100 meter fra hotellet findes der gode snorkelsteder. Der er masser af flotte farvede fisk. Snorkeludstyr kan lånes, men også fint at tage dit eget med, hvis du har, eller evt. købe på Bali.

  Der er naturligvis også mulighed for at købe sig til en dykkertur og/eller en sejltur med en af de smukke både til gode snorkelsteder, bl.a. ved et japansk vrag, der ligger så tæt på kysten, at du også kan nå det fra kysten.

  Dykkerturene findes også for begyndere.

  5. OKTOBER – AMED

  Dagen til egen disposition. Kan være snorkling, dykning, vandretur, cykeltur, massage, wellness, hygge ved poolen mm.

  6. OKTOBER – AMED

  Dagen til egen disposition. Kan være snorkling, dykning, vandretur, cykeltur, massage, wellness, hygge ved poolen mm.

  7. OKTOBER – AMED – GILI TRAWANGAN

  I dag kører vi med bus til Padang Bay, hvorfra færgen sejler os til Gili øerne til paradisøen Gili Trawangan. Sejlturen varer ca. 2 timer, og vi sejler med denne type færge: http://ekajayafastboat.com/

  Gili Trawangan er den største af de 3 Gili øer, der ligger mellem Lombok og Bali. Gili T. er en ø på 3 x 2 km.  og man kan nemt gå øen rundt på under 2 timer. De 2 andre er Gili Air og Gili Meno.

  Der er ingen biler på Gili øerne, transportformen er hestevogne, cykler og gåben. Gili øerne er omgivet af azurblåt vand, og alle øerne har smukke sandstrande og koralrev, hvor man mange steder kan snorkle direkte fra stranden – og vi kan være heldige at opleve havskildpadder.

  Efter ankomsten til Gili T. bliver bagagen hentet i hestevogn og vi går til vores hotel Vila Ombak. Hotellet ligger omkring 700 meter fra havnen. Villa Ombak er et godt hotel med privat sandstrand, spa/dykkercenter, pools, jacuzzi, samt egen læge.

  8. OKTOBER – GILI TRAWANGAN

  Dagen til fri disposition: Snorkle, dykke, yoga, SUP, kajak, massage, spa, leje båd, kokkeskole, havskildpadder, ligge i hængekøje med en bog, kølig juice ved havet, gå øen rundt, hestevogn, sejle til en af de andre Gili øer, udflugt til Lombok.

  9. OKTOBER – GILI TRAWANGAN

  Dagen til fri disposition: Snorkle, dykke, yoga, massage, havskildpadder, ligge i hængekøje med en bog, kølig juice ved havet, gå øen rundt, hestevogn, sejle til en af de andre Gili øer, udflugt til Lombok. Om aftenen mødes vi til en dejlig middag på vores hotel.

  10. OKTOBER – GILI T. – SANUR

  Efter morgenmaden sejler vi retur til Padang Bay.  Herfra bus til Sanur, hvor vi tilbringer den sidste nat inden hjemrejsen.

  Sanur er en ferieby med en 7 km lang strand. Vores hotel ligger lige ned til stranden. http://www.pramasanurbeach.com/

  Eftermiddagen er til fri disposition: Benyt muligheden for SUP eller anden vandsport. Sanur by byder på et bredt udvalg af restauranter og butikker, og der er rig mulighed for at leje cykler og udforske området. Du kan også vælge at slappe af ved en af de to pools på hotellet, eller ved stranden. Hotellet råder over 2 gratis tennisbaner. Måske tilbud om vandyoga eller vandgymnastik. Herudover er der masser af muligheder for at købe massage og andre wellness behandlinger i lokalområdet.

  11. OKTOBER – SANUR

  Dagen er til fri disposition frem til afrejse. Der checkes ud af hotellet kl. 12 om formiddagen. Hotellet opbevarer gerne bagage og det er muligt at tage bad inden afhentning til lufthavn ca. kl. 15. Vi flyver kl. 18.45 via Doha til Kastrup.

  12 – OKTOBER – HJEMREJSE

  Ankomst til Kastrup kl. 7.05

  Ret til ændringer forbeholdes.

  Pin It on Pinterest

  Share This