Oplev det skønne Bali

2.-16. november 2018

Denne tur er for singler og for dig, der rejser uden partner – og for dig, der har lyst til at være med på en rejse, hvor vi oplever sammen, og hvor der også er afsat tid til, at du kan vælge at lave det, netop DU har lyst til på ”fridagene”.

Sidste år rejste jeg 6 uger til Bali og havde nogle fantastiske oplevelser på den smukke ø. Derfor har jeg valgt at tilbyde en tur til Bali som nyt rejsemål for Singleture.dk, så du også får mulighed for en skøn ferie.

Naturen er smuk, de lokale er fantastisk søde, kulturen er spændende, og der er mange forskellige tilbud, uanset om du er til vandreture, yoga, snorkling/dykning, cykelture, river rafting, massage eller kokkeskole.

Jeg har valgt at tilbyde en tur, hvor vi kommer rundt på Bali; starter i Ubud i det centrale højland, videre op i højlandet/bjergene til den lille uspolerede by Munduk.

Efter Munduk kører vi til det østlige Bali – til Amed, en kyststrækning på 14 km, hvor vi bor i landsbyen Lipah. Vi slutter af i badebyen Sanur. Vi får set, hvor forskelligt Bali er: turistmekkaet/kulturcentrum, Ubud. Det stille og smukke højland med byen Munduk, Sanur– badebyen og det stille ikke-turistede område, Amed.

Der vil være en rejseleder med fra Singleture.dk på hele turen og en lokal, engelsktalende guide på de dage, hvor vi kører til ny destination, og hvor der er en fælles udflugt lagt ind, se venligst programmet. Rejseleder, lokalguiden og hotellerne vil være behjælpelige med at booke ture/oplevelser for dig undervejs. Vi har valgt nogle udflugter som du med fordel kan booke hjemmefra, det er ikke et must, da du også kan bestemme dig undervejs. Dog anbefales det, at du booker solopgangsturen hjemmefra, da det er et eftertragtet udflugtsmål.

PRIS OG TILMELDING

Pris: 15.250 kr. per person i delt dobbeltværelse. 3000 kr. i enkeltværelsestillæg.

Rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere senest 28. august 2018.

INKLUDERET I REJSEN

 • Fly med Qatar Airways one-stop til Bali inkl. skatter, afgifter, al forplejning ombord samt 30 kg ind-checket baggage
 • Alle ture, entreer og transfers som beskrevet i program med lokal, engelsktalende rejseleder
 • Singleture.dk-rejseleder
 • 12 x morgenmad og 4 x middag samt drikkevand under turene
 • 3 nætter på Pertiwi Bisma 2 Ubud i super deluxe værelse
 • 3 nætter på Puri Lumbung Cottages Munduk i standard cottages
 • 3 nætter på Coral View Villas Amed i deluxe bungalow værelser
 • 3 nætter på Prama Sanur Beach Hotel i deluxe gardenview værelser

IKKE INKLUDERET I REJSEN

 • Gouda afbestilling: 6% af rejsens pris (skal bestilles, inden der betales depositum)
 • Gouda rejseforsikring. Ca. 575 kr. for denne rejse pr. person

 • Drikkepenge til lokalguide/chauffører (Regn med ca. 300 kr.)

TILKØB AF UDFLUGTER

Du har mulighed for at booke ekstra tilkøbsture inden afrejse. Betaling opkræves sammen med rejsens pris. Tilmeldingen er bindende. Der kan være andre deltagere med på turene udover Singleture.dk. Singleture.dk rejseleder deltager ikke på turene, men der vil naturligvis være lokale, engelsktalende guider med😊

PRAKTISK OG KONTAKT

Ønsker du at dele værelse med en anden fra gruppen, sætter Singleture.dk deltagerne sammen i værelserne efter først til mølle-princippet, dvs. løbende ift. tilmelding. Er det et ulige antal, kontaktes den senest tilmeldte.

Singleture.dk sender tilmeldinger til Top Tours, når der er 15 deltagere. Top Tours sender bekræftelse til deltagerne og opkrævning.  Der betales 5000 kr. i depositum indenfor 1 uge, og resten betales 40 dage før afrejse.

Er der ledige pladser efter 29. august, er det muligt at tilmelde sig, men vi kan ikke love, at du kan få den til samme pris, da der kan komme tillæg på flybilletten.

Kontakt Ida Lundahl på  +45 56 13 05 18 eller ida@toptours.dk vedr. forsikringer, afbestilling, rejsetider, tilkøbsudflugterne mm.

Kontakt Lone Jakobsen på info@singleture.dk eller mobil 28143531 ift. tilmelding, turens indhold.

VÆRD AT VIDE

Visa fås ved ankomst til Bali, pas SKAL være gyldigt 6 måneder efter hjemkomsten fra Bali.

Danskere på rejse i Indonesien er ikke dækket af det gule sygesikringsbevis, ligesom det blå EU-sygesikringsbevis heller ikke dækker. Alle, der rejser til Indonesien, opfordres derfor til at tegne en privat rejsesygeforsikring. 

Prisniveau for mad og drikke på lokale, gode restauranter: ca. 70 kr. for aftensmad, 50 kr. for frokost. 

Vaccinationer: kontakt egen læge for seneste opdatering eller et vaccinationscenter udover stivkrampe og hepatitis A. Det anbefales at bruge myggemiddel i morgen- og aftentimerne. 

Vejret: er svært at spå om udover at november er start på regnsæsonen, så vi kan forvente lidt regn sidst på eftermiddagen ved kystbyerne og midt på dagen i Højlandet. Sjældent at der er langtidsregn i Bali. Også på Bali har man mærket til ændrede klimaforhold, hvor der har været mindre regn i regnperioden og mere i den tørre periode. De sidste 2 år har der næsten ingen regn været i okt/nov. 

Munduk er køligere om aftenen end ved kysten, så medbring trøje/jakke. Tjek her 

Regn med en gennemsnitstemp. i dagtimerne på 30 grader. 

Inden afrejse vil der blive lavet en lukket facebookgruppe, hvor Singleture.dk vil lægge relevant rejseinfo og tips ind til glæde for dig, der har valgt at tage med på turen. 

Rejsen laves i samarbejde med Top Tours som er teknisk arrangør og medlem af rejsegarantifonden. 

Se TopTours hjemmeside 

TILMELDING OG BETALING

Tilmelding til info@singleture.dk senest 29. august 2018.

Oplys venligst:

 • Navn som i pas
 • Mobilnummer
 • Postnummer/by
 • Emailadresse
 • Single- eller deleværelse. Gerne alder hvis du ønsker deleværelse
 • Tilkøb af udflugter
 • Evt. rejseforsikring og/eller afbestillingsforsikring

PROGRAM

2. NOVEMBER – AFREJSE

Afrejse fra Kastrup kl. 15.35 med Qatar Airways via Doha til Bali.

3. NOVEMBER – ANKOMST BALI 17.30 – UBUD

Ved ankomst til Bali vil den lokale, engelsktalende guide sørge for bustransfer til Ubud. Efter ankomsten til  Pertiwi Bisma 2 serveres en balinesisk middag. Hotellet ligger centralt i Ubud, så det er nemt at komme ud og opleve byen og området.

UBUD

Ubud er en hyggelig kunstnerby med en fantastisk atmosfære og pragtfuld natur.
Det er Balis kulturelle centrum og ligger uendeligt smukt i det centrale højland, med fantastiske landskaber: dybe dale, brusende floder og lysegrønne risterrasser præger området, der siges at huse Balis sjæl.

4. NOVEMBER – UBUD

Dagen er til fri disposition. Og der er masser at opleve i Ubud.

Vandreture gennem rismarkerne, rafting på Agung River (tilkøb), en guidet mountainbike tur eller cykeltur på egen hånd, yoga, massage er nogle af de mange muligheder, som Ubud tilbyder. Du vil opleve en by, der oser af kultur og mange turister, der vil ”smage” på den gode smoothie, den økologiske salat, den lokale mad, mærke den blide massage, få en ansigtsbehandling eller prøve en times yoga. Backpackere fra hele verden mødes her. Og der er masser af shopping-muligheder. Der er også templer at besøge og ikke at forglemme de mange kunstmuseer. Ubud har så meget at tilbyde. Har du brug for lidt ro, så har hotellet en pool til afslapning og måske lidt læsning?

TILKØB – RAFTING PÅ AGUNG RIVER.

Pris kr. 300 pr person:

Ca. kl .07.45 hentes du på hotellet, og der køres en lille halv time til toppen af Agung River i bjergene. Her får du sikkerhedsinstrukser og får udstyret inden du kommer ombord i de store gummibåde. Alle bådene har guide ombord som dirigerer båden. Hvor hurtigt det går afhænger af hvor meget vand, der er i floden, men det er hyggeligt, sjovt og ind imellem vådt, så hav badetøj på. Midtvejs gør vi stop, og man kan bade i vandfaldene inden den sidste tur til enden. Her spiser vi frokost, inden vi returnerer til hotellet. Drikkevarer er ikke inkluderet, så medbring lidt småpenge.

Selve rafting-delen er ikke hård, men der er en del trapper til og fra gummibådene.

5. NOVEMBER – UBUD

 

Dagen er til fri disposition.

Mulighed for tilkøb af kokkeskole/madlavningskursus.

 

TILKØB – KOKKESKOLE MED BESØG PÅ MADMARKED

Pris kr. 190 pr person

Afhentning på hotel ca. kl. 8, og turen går til det centrale Ubud og det lokale marked. Her introduceres du til nogle af de specielle krydderier og grøntsager, der bruges i det Indonesiske køkken, inden vi fortsætter til rismarkerne, hvor din kokke-guide fortæller lidt om, hvordan ris bliver sået/høstet mv.

Vi fortsætter til kokkeskolen, som ligger midt i Ubuds frodige natur. Her tilbereder du lækre Indonesiske retter under kyndig vejledning af den balinesiske kok. Undervisningen slutter af med frokost (som du selv har lavet), og du får opskrifterne med, inden du returnerer til hotellet ca. kl. 14.

6. NOVEMBER – UBUD – MUNDUK

Efter morgenmaden går turen videre op i højlandet mod Munduk. Da vejene til Munduk er meget små, foregår denne transfer i 2 mindre busser med 2 guider.

Undervejs gør vi stop ved Jatiluwih ris-terrasserne, som dækker store områder af Vest-Bali. Ris-terrasserne ligger i tempereret klima, for foden af Mount Batukaru, og landskabet er noget af det smukkeste, der kan opleves på Bali. Herfra gør vi et kort stop ved Ulun Danu Beratan templet, som ligger på den vestlige side af Beratan-søen i Bedugul. Nyd skønheden, stilheden og fornemmelsen af det oprindelige Bali.

Ankomst til Munduk over middag til http://purilumbung.com/  Dette hotel er et meget specielt hotel, et øko-projekt – fantastisk sted at bo.

Puri Lumbung-hotellet er et godt udgangspunkt for gåture til vandfald, ris-terrasser, marked og lokale madsteder. Grundet Munduks gode jord og frugtbare klima er udbuddet af friske grøntsager her større end noget andet sted på Bali. Dette afspejler sig også ved stedets mange gode restauranter med lokal mad. Bæredygtighed og økologi er relativt udbredt, og Munduk er tilmed kendt for sine gode økocaféer og madlavningskurser. Der er også kaffeplantager i området.

Om aftenen nyder vi en dejlig middag på hotellet.

MUNDUK

Munduk er en af Balis mest indtagende bjergbyer og Balis bedst bevarede hemmelighed. Her er vandrestier i overflod, forfriskende vandfald samt et yderst behageligt og tempereret klima. Munduk er placeret i 1000 meters højde tæt på de centrale søer Bratan, Buyan og Tamblingan – og området omkring Munduk byder på flere fantastiske udsigtspunkter, hvor Balis bjerge, regnskoven og havet åbenbarer sig og efterlader de fleste åndeløse. Hotellet ligger lige udenfor den lille by Munduk i smuk natur.

7. NOVEMBER – MUNDUK

Dagen er til fri disposition. Evt. tur til en af Balis helligste søer, Tambligan-søen, hvor vi vandrer igennem junglen ud til et tempel. Herfra sejler vi i kano på søen. Der er flere ruter, så det taler vi om, når vi er kommet til Munduk. Denne tur er med lokale guider.

Turen til søen og junglen bookes i Munduk.

8. NOVEMBER – MUNDUK

Dagen til fri disposition. En gåtur til en coffee shop i rismarkerne? Spa-behandling eller massage? Leje en MTB på egen hånd eller booke via hotellet sammen med andre? Nyde udsigten fra en warung (cafe/lille familieejet restaurant) eller hotellet og nyde en stille stund?

9. NOVEMBER – MUNDUK – AMED

Efter morgenmad går turen til Red Coral Waterfall og en vandretur langs flodbredden i det smukke, frodige landskab. Herefter fortsætter vi til Dayang, hjemsted for en stor koncentration af smukke ris-terrasser. Efter afhentning af bagagen kører vi til Banjar, nær Lovina. Midt i junglen ligger Banjar hot Springs, et helligt område med svovlholdigt vand i de 4 pools. Vandet kommer fra de underjordiske vulkaner og holder en temperatur på 37 grader, og siges at være lægende for mennesker plaget af gigt. (Husk badetøj)

Banjar buddhistiske tempel, som er det største buddhist tempel på Bali, ligger på skråningerne over Banja Tegaha landsbyen, og det vil være muligt at gøre et stop her også.

Ankomst til Amed hen på eftermiddagen, og der serveres en middag på hotellet om aftenen.

AMED

Amed er mest kendt for sin tilbagelænede atmosfære, sine betagende udsigtspunkter og sin farverige dykning og snorkling. Snorkelentusiaster kan f.eks. se frem til det fine koralrev foran vores hotel, Coral View Villas.

Det er endvidere meget fint at snorkle ved Coral Reef Garden ved Jemeluk samt omkring Det Japanske Vrag ved Banyuing (30 minutters kørsel fra hotellet.) Og der er masser af flotte farvede fisk. Snorkeludstyr kan lånes, men også fint at tage dit eget med, hvis du har – eller evt. købe på Bali.  Naturligvis også mulighed for at købe sig til en dykkertur og/eller en sejltur med en af de smukke både.

Har du lyst til en oplevelse om aftenen, kan du vælge at tage til natmarkedet Pasar Malam ved Culik. Her kan du opleve de lokale gøre deres indkøb og du kan f.eks. købe et stort antal farverige eksotiske frugter, du ikke vidste eksisterede.

Amed er for dig, der gerne vil opleve det relativt uspolerede Bali, og som f.eks. ønsker store naturoplevelser og en skøn tilbagelænet atmosfære.

10. NOVEMBER – AMED

Morgenmad på hotellet og tidlig afgang til Tirta Gangga kongelige vandhave. Området blev bygget i 1946 og restaureret efter aske fra Mount Agung, der faldt ned over stedet i 1963. Haven er ejet af den kongelig familie og har 1,2 hektar vandbassiner og damme i en smuk, velplejet tropisk have.

Regn med at være tilbage på hotellet ved ca. 14-tiden. Frokost ej med i turen.

11. NOVEMBER – AMED

Dagen er til fri disposition.

Der er mulighed for solopgangs-trekkingtur over Mt. Batur (tilkøb)

TILKØB – MT BATUR SOLOPGANGS-TREKKING-TUR.

Pris kr. 550 pr person:

Afhentning på jeres hotel ca. kl. 2 om natten, og der køres ca 1 ½ time til kanten af Lake Batur, hvorfra trekket starter. Turen til toppen tager ca. 2 timer, og I følges af en erfaren guide. Undervejs gøres et kort stop og der vil være drikkevand til rådighed.

Nyd den smukke solopgang med udsigt til Mt Abang, Mt Agung og Mt Rinjani på Lombok. I dagens første stråler kan I nyde en kop morgenkaffe.

På vejen ned af bjerget holder I pause ved et andet krater, og der serveres madpakke samt æg og bananer stegt over vulkanens varme. Efter spisning fortsættes ned til Lake Batur, hvor det vil være muligt at få en forfriskende dukkert, inden der køres retur til hotellet, ankomst ca. kl. 13.

12. NOVEMBER – AMED – SANUR

Efter morgenmaden kører vi til feriebyen Sanur i det sydlige Bali. Undervejs stoppes med Taman Ujung vand-paladset, beliggende med Mount Agung og den østlige kystlinje i baggrunden. Vi går en tur i det smukke kompleks, inden vi fortsætter til landsbyen Kemenuh, den mest berømte af træskæringslandsbyerne på Bali. Herfra fortsætter vi til Sanur med ankomst ved middagstid. http://www.pramasanurbeach.com/

Sanur er en ferieby ved kysten med en 7 km. lang strand. Vores hotel ligger lige ned til stranden og med 2 tennisbaner.

13. NOVEMBER – SANUR

Dagen til fri disposition: dyrk morgen-yoga på stranden, benyt muligheden for at lære kitesurfing, paddleboard eller anden vandsport. Sanur by byder på et bredt udvalg af restauranter og butikker, og der er rig mulighed for at leje cykler og udforske området omkring.

14. NOVEMBER – SANUR

Dagen til fri dispostion.  Om aftenen mødes vi til en dejlig afslutningsmiddag på vores hotel.

15. NOVEMBER – SANUR – HJEMREJSE

Dagen er til fri disposition frem til afrejse. Der checkes ud af hotellet kl 12 om formiddagen. Hotellet opbevarer gerne jeres bagage, og det er muligt at tage bad inden afhentning til lufthavn ca. kl. 21. Vi flyver lige efter midnat.

Hvis der er ønsker om at beholde værelset frem til afrejsen mod ekstra gebyr, undersøger vi dette på Bali.

 

16. NOVEMBER

Ankomst til Kastrup kl. 13.30

Ret til ændringer forbeholdes.

Pin It on Pinterest

Share This