kalamata & athen

Oplev Grækenlands uspolerede natur og storbyen Athen

20 – 27 september, 2018

Tilmelding senest 25. maj 2018

Først til mølle princippet.

KALAMATA, HVOR ER DET?

Vi flyver til Athen, og kører ca. 175 km. med bus til Kalamata, den største by i Messinia, sydvest Peloponnes.

Transporten vil være omkring 3 timer fra lufthavnen i Athen til hotellet – med kort stop ved Korinth-kanalen. Undervejs kan du nyde den græske natur fra bussen.

Vi bor 5 km udenfor Kalamata og kan tage ind til byen, når vi har lyst til at opleve bylivet mm. Typisk med taxi ca. 10 Euro eller man kan gå. Vi aftaler, hvornår folk har lyst til at tage til byen og deler dermed udgifterne.

.

Kalamata

PROGRAMMET

 • Torsdag 20/9: Afrejse fra Billund og Kastrup til Athen, herfra med bus til Kalamata, Peleponnes.
 • Fredag 21/9: Vandre/gåtur ved Singleture.dk. Sol, strand, shopping i Kalamata, badning, snorkling.
 • Lørdag 22/9: Fridag: Sol, strand, shopping, marked-/bytur Kalamata, massage, udflugt på egen hånd eller i grupper.
 • Søndag 23/9: Havkajaktur langs kysten inkl. snorkling, badning, forplejning. Tilkøb.
 • Mandag 24/9: Fridag: Sol, strand, shopping, bytur i Kalamata, udflugt på egen hånd eller i grupper.
 • Tirsdag 25/9: Vandretur ”Hiking above Kalamata” inkl. transport og frokost. Tilkøb.
 • Onsdag 26/9: Afrejse Kalamata til Athen; ankomst omkring middag, tid til fri disposition.
 • Torsdag 27/9: Afrejse torsdag morgen for Kastrup, afrejse Billund torsdag aften fra hotellet.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

KONTAKT OG INFO:

Kontakt Lone Jakobsen vedr. indhold på info@singleture.dk eller ring +45 2814 3531.

Kontakt Bravo Tours.dk vedr. spørgsmål til booking, betaling mm. på +45 9627 3777 (gruppeafdelingen) eller send en mail til Katrine Foldager på kbf@bravotours.dk

Følg med på Singleture.dk’s Facebook

OPLEV

På denne rejse til Grækenland har vi valgt at kombinere skønne naturoplevelser på Peleponnes med Athens storslåede kulturoplevelser med Akropolis som det ypperste.

Vi har valgt at gentage succesen fra september sidste år, hvor vi havde en dejlig tur til Peleponnes og Kalamata. Det bliver det samme fine hotel, Messinian Bay, hvor alle værelser har balkon og havudsigt. Det er et roligt sted udenfor Kalamata, hvor vi får en flot behandling af personalet uanset om det er i receptionen, i strand-baren, i restauranten eller i mødet med rengøringspersonalet. Der er fine faciliteter, dejlig pool, gode liggestole helt ned til havet. Dejligt sted at snorkle, svømme, bade, hvile, tage sol, læse.

I Kalamata-området er der et utal af oplevelsesmuligheder, du enten kan tage på egen hånd eller sammen med andre fra gruppen. Vi kan leje en bil og køre ud i den smukke græske natur, du kan slappe af på hotellet, eller vi kan booke en yogalærer, der kommer på hotellet. Og hvad med at leje en cykel i Kalamata og udforske området på 2 hjul? I Kalamata er der endvidere et godt sted at booke massage.

Lige ved siden af hotellet er der desuden udlejning af SUP, vandcykler, kanoer, jet ski til ok priser. Får du lyst til en ekstra kajaktur med Explore Messinia, kan vi sikkert også arrangere dette.

Bemærk stranden er en stenstrand, så god ide at medbringe badesko eller købe i Grækenland.

AKTIV FERIE

Der bliver mulighed for at tilkøbe sig flere aktive udflugter. Der er reserveret en vandretur og en havkajak tur til gruppen.

Begge ture er med lokale guider, så vi sikrer kvalitet og lokalkendskab. Niveauet er lagt, så alle kan deltage uanset forudsætninger.

Samarbejdspartner i Kalamata er Explore Messinia; vi brugte dem på turen i september 2017, og de er nogle dygtige, humoristiske og engagerede guider. Og de glæder sig til et gensyn.

Udover disse aktiviteter tilbyder Singleture.dk en gåtur i bjergene tæt på hotellet, hvor du har smuk udsigt ud over Kalamata og havet. Bagefter gør vi stop i den hyggelige cafe Il Primo, der ligger 2 minutter fra hotellet. Super service, super kaffe, super kager. Det bliver nok til flere besøg i løbet af ugen, da det blev vores faste mødested sidste gang.

Det vigtige er, at du gør det, du har lyst til; det er din ferie, og du har mulighed for at være sammen med andre singler eller folk, der rejser uden deres partner.

Har du brug for at være dig selv en dag, er det også helt ok.

Turen er med ½-pension, dvs. morgen,- og aftensmad. Har du lyst til en tur til Kalamata og opleve aftenlivet, kan du få tips til gode restauranter mm.

UDFLUGTERNE I KALAMATA

Vi kommer i gode hænder, når vi tager ud og oplever området omkring Kalamata med de lokale guider Trifonas, George og Fotis: de kender til området, de brænder for at vise os naturen. Vi skal ud og opleve naturen på forskellig vis, i havkajak langs kysten og på en smuk vandretur.

Udflugterne bookes og betales sammen med rejsen. Tilmeldingen er bindende og de gennemføres ved minimum 10 deltagere. Husk at oplyse ved kajak, om du er begynder eller øvet.

VANDRETUREN “HIKING ABOVE KALAMATA”

Vi bliver hentet i bus ved hotellet og kørt til en lille by, hvor vandreturen starter. Vi går stille og roligt i samlet flok opad med nogle stop undervejs. På toppen af bjerget tager vi et velfortjent hvil og nyder den utrolig smukke udsigt.

Frokosten indtages efter vi er tilbage ved landsbyen igen. En traditionel græsk frokost som guiderne fremtryller.

Turen er ca. 8 km lang.

Pris: 400 kr. per deltager inkl. frokost og transfer.

Læs mere hos vores samarbejdspartner Explore Messinia

HAVKAJAK

Kajakturen deles op i 2 grupper: en for begyndere og en for øvede. Begge grupper bliver guidet af de dygtige folk fra Explore Messinia.

Beginners/begyndere

– Analytic version of the briefing for the use of Sea kayaking equipment, the understanding of basic navigation and  safety techniques.

– Short trip of  5 km in total(less than 1 hour paddling in straight line) with focusing in games and challenges that will improve the participants abilities and knowledge through a funny way.

– Big break for coffee, swimming and relaxing. Enjoy a light lunch and watch your guide/instructor sharing tips and demonstrating the basics of sea kayaking (strokes and self rescue).

Pris: 420 kr. per deltager inkl. forplejning.

Experienced/øvede

– Short version of the standard briefing focusing on the team’s communication and safety rules.

– Long trip of 12 km in total (almost 2,5 hours paddling). The purpose of the trip is the exploration of the coastline with playing along coastal features like fishing boats and beautiful rock formations.

– Short break for tea, swimming and relaxing. The guide/Instructor will demonstrate some advanced techniques (for example eskimo roll) and will provide some important knowledge to the paddlers.

ATHEN

Om onsdagen tager vi afsked med Messinian Bay og kører i bus til Athen, hvor vi ankommer omkring middagstid. Vi checker ind på et fint hotel, President, med pool på taget. Resten af dagen er til fri disposition: Oplev Akropolis, den gamle bydel Plaka eller slap af ved poolen på tagterrassen på hotellet. Singleture.dk og hotellet hjælper gerne med tips og ideer.

Dem der flyver fra Kastrup, afhentes tidligt næste morgen og kører mod lufthavnen for hjemrejse.

Dem der rejser fra Billund, afhentes først på aftenen og køres til lufthavnen – de har derfor en dag mere til at nyde Athen.  

PRAKTISK INFO

PRIS

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse med balkon.

6 nætter på Messinian Bay med halvpension. Transfer i Grækenland fra Athen til Kalamata og retur. 1 overnatning i Athen med morgenmad på Hotel President. Dansk rejselederservice (Bravo Tours og Singleture.dk) 7.898 kr.

Tillæg for eget dobbeltværelse med balkon på Messinian Bay i Kalamata og eneværelse på President i Athen: 2098 kr.

  MULIGE TILKØB PR PERSON

  • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
  • Rejseforsikring: 249 kr.
  • Mad ombord på flyet t/r: 180 kr.
  • Kajaktur (begynder/øvet): 420 kr.
  • Vandretur/hiking above Kalamata: 400 kr.

  SAMARBEJDSPARTNER BRAVO TOURS

  Turen laves i samarbejde med Bravo Tours, der er teknisk arrangør. Bemærk at Bravo Tours ikke har guider på de 2 hoteller, men de kan kontaktes telefonisk og vil være tilstede ved ankomst/afrejse i Athens lufthavn. 

  HOTELLER

  Du kan vælge at bo alene eller dele med en anden fra gruppen, hvis det går op ift. antallet. Vi sætter folk sammen løbende, som der bookes.

  Der er enkeltsenge på værelserne, hvis du booker et deleværelse/dobbeltværelse.

  I Kalamata bor vi på Hotel Messinian Bay; en kategori 4 i Bravo Tours-regi (se billeder nedenfor.) 

  Der indgår halvpension her, dvs. morgenmad samt aftensmad.

  I Athen bor vi på President Hotel.

  Hotellet ligger ca. 3 km. fra Syntagma-pladsen/centrum, og der er gode transportmuligheder, hvis du ikke vil gå.

  FLYTIDER

  BILLUND

  Afrejse kl. 07.00 med ankomst i Athen kl. 11.20

  Hjemrejse kl. 22.00 med ankomst i Billund kl. 00.15

  KASTRUP

  Afrejse kl. 06.30 med ankomst i Athen kl. 10.45 (Kastrup venter på Billund ankomsten og vi kører i bus sammen til Kalamata).

  Hjemrejse kl. 11.45 med ankomst i Kastrup kl. 14.05

  previous arrow
  next arrow
  Slider

  TILMELDING:

  Tilmelding sker ved at sende info om nedenstående til info@singleture.dk – Senest 25. maj 2018.

  • Navn som i pas.
  • Adresse og postnummer + bynavn.
  • Telefonnummer.
  • Afrejse Billund eller Kastrup.
  • Single eller deleværelse.
  • Tilkøb af kajaktur; begynder eller øvet.
  • Tilkøb af vandretur.
  • Tilkøb af afbestilingsforsikring og/eller rejseforsikring.
  • Tilkøb af mad ombord på flyet.

  OBS. Når der er 15 tilmeldte, sender Singleture.dk tilmeldingerne videre til Bravo Tours, der vil opkræve dig for turen. Turen gennemføres ved min. 15 deltagere. Der er plads til max. 26 deltagere.

  8 pladser ud af Billund samt 18 pladser ud af Kastrup.

  Der er reserveret 6 x eneværelser og 10 x dobbeltværelser.

  Først til mølle princippet

  Pin It on Pinterest

  Share This